Augusztusi asztrológia - csábítás és szerelem

Augusztus elején a komoly kapcsolatok kapnak teret, lehetőség nyílik a régi szerelem újjávarázsolására. Előnyös, ha most indulunk nyaralni, - közelebb kerülhetünk egymáshoz, újra lángra kap a szenvedély.

Induló kapcsolatunkban teret kaphat az elkötelezettség, komolyra fordul a szerelem.
A hónap eleje nem alkalmas ismerkedésre, az első randikkal inkább várjuk meg a hó közepét!

Augusztus középső harmadától a romantika kap teret, - hangolódjuk rá az érzelmekre. Szervezzünk minél több közös programot, kedvesünkkel, most van itt az új élményeknek. Romantikus házassági ajánlatra, vagy első randira kiváló az alkalom, vagy csak meglephetjük egymást egy kedves szerelmi záloggal, ajándékkal.


Hónap közepétől a szex lesz a legfontosabb. A függetleneknek számos alkalmuk lesz, hogy egyéjszakás kalandok formájában gyűjtsék be az élményeket, ha erre vágynak. A párban élők újra megtalálhatják az örömet az érzékiségben, a régi kedves is újra vonzónak tűnik. Rengeteg flörtben lehet részünk, - ha kapcsolatban élünk, akkor is nagy a kísértés esélye.

Hó végén nem tudunk ráhangolódni a szerelemre. Általánosságban is fáradtabbnak, levertebbnek érezhetjük magunkat, sok a kötelezettség. Így nem is csoda, ha figyelmünket nem a kalandok, vagy a flörtök kötik le. A szexhez sem érzünk kedvet, inkább csak aludnánk, vagy olvasgatnánk esténként.


Kunsay Melinda

Kép: FreeDigitalPhotos.net