Sors, életfeladat, személyiség - a 8-as szám rezgése

Milyen a személyiségtípusod, mi az életfeladatod, milyen tulajdonságokkal, képességekkel rendelkezel nyolcasként? Fejtsd meg önmagad titkait a számmisztika segítségével! Önismereti sorozatunkban kiderül, milyen az egyéniséged a számok tükrében.

A numerológiában 9 alapszámmal dolgozunk, minden egyes számnak megvan a saját rezgése, információi. A számok elsősorban tulajdonságainkat, képességeinket mutatják, és azt, hogy milyen személyiségtípushoz tartozunk, mi az életfeladatunk.

A sorsmissziós szám kiszámításához kattints a www.regeneral.hu oldalra, ahol a Numerológia menüpont alatt megtalálható az a program, amelynek segítségével könnyedén kiszámolhatod, ha beütöd a születési évet, hónapot és napot.

1-7-ig kattints ide >>

8-as szám: A HARCOS  

A 8-as a legerősebb anyagi szám, a leggyorsabb és a legerőszakosabb jegy. Ő az, aki öszönösen cselekszik, ezért egyenes, soha se támad hátba

Vezető típus, (naiv) kezdeményező, hatni akar a világra, de ez gyakran csak szalmaláng.

Ő testesíti meg az igazi férfit. Képes bevonzani a Nőt (Vénusz). Ideális esetben belőle Nap válik, aki felelősséget vállal a családjáért és a Vénuszból Anya lesz, Feleség (Rák), aki a családi tűzhely melegéről gondoskodik.

A marsi energia aktivitást, kezdeményezőkészséget,erőt, lendületet, szenvedélyességet, agresszivitást, harcot, döntési képességet, erőteljes szexualitást eredményez. Rendkívül fontos számukra a jólét, a luxus, a pénz, a hatalom, de ezeket képesek is önmaguk megteremteni, létrehozni. Életükben fontos szerepe van a szexualitásnak és a szenvedélynek.

Egy rossz hír a 8-as sorsmissziós számúaknak, hogy hiába vannak fantasztikus képességeik, nekik sohasem működik egyszerre azonos, magas hőfokon a karrier és a párkapcsolat. A kettő együtt nem megy. Viszont a jó hír, hogy dönthet, ő választ, adott esetben mit akar, egy nagyon jól működő párkapcsolatot vagy inkább egy intenzív karriert. Ha mindkettőt, az is működhet, de csak gyengébben.

A 8-as legfontosabb tulajdonságai:
tüzes, kiáramló, férfias, teli vággyal, szexualitással, kitűnő problémamegoldó, ösztönös, harcos, agresszív, tüzes, kezdeményező, aktív, türelmetlen, gyors, bátor, heves, kolerikus, képes harcolni az igazáért, kiváló megérzések és üzleti érzék, fejjel megy a falnak, zseniális, lelkes, rámenős, önérvényesítő, önző, akaratos, nyitott, önfejű, energikus, impulzív, kritikus, emocionális, éles eszű, alkotó, szenvedélyes, féktelen, merész, önuralom nélküli, rivalizáló, önálló és független, vezér típus, vállalkozó, határozott, nagy túlélő, életerővel teli, egyenes, jó szervező.

A Kos-típusú (8-as) személyiség imád játszani, szereti a kihívást, szüksége van a játékra, hogy győzhessen.

Neki csak fekete és fehér van, nincs átmenet, ösztönösen cselekszik, nem ismeri a megalkuvást. Ha nő az illető, akkor ő választja ki magának a párját, harcol érte, de nem engedi senkinek, hogy uralkodjon rajta.

A végletek embere, hol fent, hol lent, kockáztatás, balesetek, viták, harcok, sikerek és bukások gyors váltakozása jellemzi életútját. Ami a szívén, az a száján, nagyon egyenes és ösztönös, gondolkodás nélkül cselekszik.

Ezenkívül még a túlzott mértékű szexualitás és az extrém sportok gyakorlása jellemzi.

Képes újra teremteni. Ahány 8-as van valaki képletében általában annyiszor kezdi újra az életét.. Ha nincs 8-asa, akkor hiányzik belőle a szenvedély, nem képes érvényesíteni az akaratát, kiállni önmagáért.

A Kos ember alapszinten agresszív (esetenként akár még bűnöző is), magasabb szinten vállalkozó  és ha már nagyon fejlett lélek, akkor másokért küzdő személyiségMegtanulandó lecke:

A 3 szint:

1./ Ösztön: 
erőszakos (mind elveiben, mind fizikailag)
fizikai szint: versenyszerű sport, agresszivitás, durvaság, támadás, türelmetlenség

2./ Tudat: 
vállalkozó (ami a kezdeményezés, szervezés), forradalmár
érzelmi szint: konfliktus, bántóan szatirikus lehet.

3./ Lélek:
vértanú: az elveiért mindent vállaló, a hittérítő
szellemi szint: átütő erő, életerő, lelkesítés


BEETEGSÉGHAJLAMOK:
Neki való szakmák, ideális foglalkozások:
élsportoló, üzletember, vállalkozó, rendőr, katona, tűzoltó ( veszéllyel járó), vadász, vasmunkás, autóversenyző, sebész, ügyvéd, művész


Ibránszki Bea
www.regeneral.hu
bea@ibranszki.hu

Képek: FreeDigitalPhotos.net