Miben tipegsz idén ősszel?

Magas sarok, platform talp és bokacipők, csizmák minden mennyiségben - a szezon legdivatosabb darabjai. Őszi cipők körképe.

Az idei ősz a nőies cipődivat kedvelőinek kedvez. Soha nem látott mennyiségben kaphatók a magas sarkú cipellők, csizmák és a kettő közötti átmenetet képviselő bokacipők. Régi-új trend a platform talp – aki szereti, örülni fog a megújult dizájnnak.

A balerina úgy látszik, örök darab, nem árt, ha van egy-két példány készleten – vagy akár még több... ?! A bebújós mokaszin idén már nem igazán menő, helyette, ha mindenképp antinőies fazonra vágysz, válassz fűzős, lapos talpú cipőt – egészen szépeket lehet találni.


Bokacipők és bokacsizmák – igazán nőies választás, akár bebújós, akár fűzős fazont választasz, szoknyához tökéletes, nadrághoz vadító!


Egy klasszikus fekete cipő mindig jól jön, de idén a legextrémebb színek is divatosak, úgy mint a mustársárga, a kivizöld vagy a púderrózsaszín. Az ívelt, lágy vonalvezetés és a helyes kis masnik a legdivatosabbak, de ne riadj vissza az extrémebb megoldásoktól sem!Képek: Polyvore