Szerdai angyali üzenet: készíts angyaloltárt!

Számos módja van annak, hogy elmélyítsd az angyalokkal és a vezetőiddel való kapcsolatot és személyre szabott információkat kapj tőlük. Az egyik közülük, ha angyaloltárt helyezel el az otthonodban. Útmutatás az elkészítéséhez és a használatához.

Mondd csak, te hogy terítesz ünnepre? Amikor fontos vendéget vársz? Csak úgy, a viaszos vászonnal fedett konyhaasztalon, papírtányérból kínálod a bolti édességet? Vagy inkább előveszel egy szép, valódi abroszt, megadod a módját a szalvétákkal, az elegánsabb étkészlettel, finom, szeretettel készült ételekkel?
Ha az utóbbi csoporthoz tartozol, akkor ez az írás neked szól!

Életed segítő angyalait is hívhatod persze csak úgy, futva a munkába menet, lobogó hajjal a boltból hazafelé rohanva, kapkodva. Úgy is segítenek persze …

Ám meg is adhatod a módját. Figyelhetsz rájuk, s nem csak kérhetsz tőlük, de meg is köszönheted nekik mindazt a sok jót és szépet, amit kapsz tőlük.

Az angyalokkal való kapcsolatfelvétel legszebb módja talán a saját angyaloltár építése. Ehhez ad remek segítséget az Örök idők angyalai készlet.


Kattints IDE a rendeléshez >>

5 tipp, hogy legyen saját angyaloltárod: Így használd az angyaloltárt:
Ha meg akarod idézni angyalaidat, akkor fogalmazd meg fohászban a kérésedet vagy a kérdésedet.
Gyújts mécsest. Hozz egy pohár vizet.


Nyisd ki az Örök Idők Angyalai táblát.


Húzz az angyalkártyából (még ne nézd meg, amit húztál), majd a kérdésed alapján vedd elő az ingádat, ami a készlet része.


Használd az ingatáblát.


Ha tudni szeretnéd az időpontokat, akkor használd az öröknaptárt, illetve az adott csillagjegy angyalának erejét a kérés valóra váltásához.


Nézd meg az angyalkártyát, mely megerősíti azt a tudást, amit kaptál.


Húzd át az érmét a láng felett. Húzd át a pohár alját a láng felett. Húzd át a gyümölcsöt a láng felett. A vízből kortyolj kilencet, a maradékot add a virágnak. Edd meg a gyümölcsöt. Az érmét húzd vissza a láng felett és tedd vissza a dobozba.

Fújd el a gyertyát (mécsest). Közben mondj köszönetet azért, amit kaptál!


Az angyaloltár így örök része lehet otthonodnak, rendben és felszentelve várja azokat a perceket, amikor imádat el akarod mondani segítőidnek.

Kattints IDE a megrendeléshez >>


Ne feledd – remek karácsonyi ajándék lehet ez a készlet, és most POSTAKÖLTSÉG NÉLKÜL juthatsz hozzá, ha a Határidőnapló Holdnaptárral 2012-as példányával együtt rendeled meg.


Angyali üdvözlettel:
Az Örök idők angyalai
www.mesteringa.hu