Heti tarot-előrejelzés: fényűzés és ragyogás

Ezen a héten részünk lesz a nagybetűs élet boldogságában. Talán még döcögősen, kicsit problémákkal tűzdelve indul és záródik a hetünk, de biztosak lehetünk benne, hogy hét közben ránk ragyog a nap. Lesznek jobbnál jobb lehetőségek, csak bírjuk majd az iramot, legyünk befogadóak és ne blokkoljuk az események folyását! Bőséggel teli hét vár ránk.

Február 18. – hétfő (Kelyhek kettes, Szerencsekerék, Kelyhek kilences):
Ma óvatosan kell bánni a szavakkal és a döntések meghozatalával. Lehetséges, hogy olyan szavak, mondatok hagyják el majd a szánkat, amelyeket legszívesebben azonnal visszavonnánk, de sajnos olykor hamarabb cselekszünk, mint ahogy azt átgondolnánk. Szerencsés fordulatok érkezhetnek a pénzügyekben, csak tudni kell higgadtan, hidegvérrel dönteni és egy-egy jó lehetőség hallatán nem azonnal megremegni és megtántorodni. A szerelem terén pedig egyfajta újra egymásra találás, az érzelmek felélénkülése várható.


Február 19. – kedd (Csillag, Érmék királynője, Érmék kilences):

A hazugságok és a kétszínűség ma is teret hódíthat az életünkben, hiszen tudjuk, az Ördög sosem alszik, mindig ébernek kell lenni. Olyan személyekben csalódhatunk, akiket barátunknak, vagy éppen barátnőnknek gondoltunk, de mégis elárultak bennünket, vagy hátba támadtak. Tudni kell teljes nyugalommal kezelni a helyzetet és nem megfontolatlanul cselekedni. A karma törvénye dolgozik, s visszakapják egy idő múlva mindazt a negatívumot, bántást, amit adtak. Pénzügyek terén viszont az előrehaladás szinte garantált!


Február 20. – szerda (Kelyhek nyolcas, Kardok lovagja, Érmék hetes):
Ma készüljünk fel arra, hogy többször csöppenhetünk olyan szituációba, amikor olyan érzésünk támad: ezt mintha már átéltem volna! Könnyen keveredhetünk vitákba, konfliktusokba, de többnyire mind szabad akaratunkból, tehát saját döntésünk alapján. Az ilyen döntések előtt mégis próbáljuk meg megállni azt, hogy nagy vitát csináljunk, holmi apróságból. Pénzügyek terén most egy picit megpihenünk majd, talán a hét elején kiadtuk az összes erőnket.


Február 21. – csütörtök (Kardok kettes, Világ, Nap):
Most itt az ideje, hogy letegyük a harci fegyvereinket, ne álljunk ellen semminek! Ami jön, annak jönnie kell, ne akarjuk megváltoztatni a sorsunkat, legyünk nyitottak mindenre, hiszen a mai napon többnyire csak pozitív, éltető lehetőségek fognak jönni. A tarotban az egyik legjobb lap a Világ – a végtelen lehetőségek, kiteljesedés, boldogság, bőség, egészség, szerelem – majd szorosan követi őt a Nap lapja is – a ragyogás, fényűzés, erő, energia lapja. Mivel ez a kettő megjelent a csütörtöki nap kirakásában, mondanom se kell: csodálatos nap elé nézünk!Február 22. – péntek (Torony, Érmék ásza, Botok tízes):

Túl sokat vállalunk mindig – ez a mai napunkra kifejezetten igaz lesz. Olyan feladatokat róhatnak, tehetnek ránk, amelyek egyáltalán nem a mi hatáskörünkbe tartoznak – de mint a munka hősei – mi mindent ellátunk, sőt mindezt maximális eredménnyel tesszük! Ez egyáltalán nem jó, hiszen az érte járó fizetség nem egyenesen arányos az elvégzett munkával. Csakis a szükséges, munkakörünkbe tartozó feladatokat lássuk el, mert egy idő után mi isszuk meg a levét (egészségügyi és családi téren). Vigyázni kell továbbá, hogy kinek mit mondunk el, mert lehet, hogy holnap visszahalljuk az információkat.


Február 23. – 24. – hétvége (Kardok királynője, Botok ötös, Kelyhek ásza):
Ez a hétvége kifejezetten a magánéleti problémákkal rendelkezők számára lesz kedvező. Itt az idő, hogy rendezzük sorainkat. Ha úgy érezzük, hogy párkapcsolatunk, már nem ég olyan magas lángon, mint régebben és ennek többek között a szerelem szikrájának megszűnése az oka, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy fussunk-e olyan busz után, ami nem vesz fel. Támadásokban is lehet részünk – akár családon belül –, de ha jól kezeljük ezeket, akkor semmi félnivalónk nincsen, mindent képesek leszünk megoldani, de persze a pihenésre is hagyjunk időt!


Papp Máté
AstroWorld