Szerdai angyali üzenet: Kibontakozás

Eljött a terveitek megvalósításának az ideje - készüljetek és kezdjétek el valóra váltani mindazt, amiről eddig talán csak álmodoztatok!

Hihetetlen erejű energiák áramlanak be szeretett Földetekre, drága földi angyalok... és ez csak hatványozódni fog az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban.
Minden készen áll arra, hogy megvalósítsátok mindazt, ami a Lelketek legmagasabb célja és ami a szívetek leghőbb vágya.
Álljatok ti is készen, készítsétek fel magatokat minden lehetséges eszközzel, fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt, hogy könnyedén meg tudjátok lovagolni az érkező energiahullámokat. Figyeljetek egyszerre önmagatokra és a környezetetekre, Földanya változásaira, így megérthetitek, mit kíván tőletek a pillanat.


Az azonnali cselekvés ideje jött el, szükségetek lesz arra, hogy képesek legyetek spontán módon reagálni néhány felbukkanó szituációra. Mindez, tudjuk, hogy néhányótokat félelemmel tölt el, ám erre igazán semmi okotok nincs. Ha tisztában vagytok isteni eredetetekkel, a Forrással való folyamatos kapcsolatotokkal, akkor tudjátok, mit kell tennetek – kétség nélkül.
A félelmeitek csupán az ellenállásotokat tükrözik, amellyel szükséges dolgoznotok, átalakítanotok, meggyógyítanotok. Semmiképp se hagyjátok, hogy a félelmeitek mondják meg nektek, merre nem szabad mennetek. Gyakran épp az a helyes irány, amit a félelem mutat meg, csupán át kell másznotok – képletesen szólva – az akadályon.

Ezeket az úttorlaszokat életek hosszú sora alatt halmoztátok fel, ezért egyúttal arra is intünk benneteket, hogy legyetek türelmesek önmagatokkal és szeressétek magatokat annyira, hogy adtok időt a gyógyulásra, az akadályok elhárítására. Bízzatok önmagatokban – mindezt ti hoztátok létre, ti is tudjátok lebontani, megszüntetni.

A hatalom a ti kezetekben van, és szélsebesen megszűnik annak lehetősége, hogy azt átruházzátok másra a kényelem, a nemtörődömség, a félelem vagy a jövőtől való aggodalmaitok örve alatt. Itt az idő önmagatok teljes felvállalására, hibáitokkal és kudarcaitokkal együtt, amelyek – ugye tudjátok? – csak a sikeres próbálkozásaitok előszobái voltak!
Most azonban beléphettek végre a saját magatok által épített palota bármely termébe, és azzá válhattok, akivé szeretnétek.

Éltek a lehetőséggel?

www.mesteringa.hu

Kép: FreeDigitalPhotos - "Crocus Flowers" by dusky