Eperkehely - egy fenséges eledel

Egyszerűen, gyorsan elkészíthető ez a finom poharas desszert, a gyerekek is szeretni fogják!

Eperkehely - egy fenséges eledel

Hozzávalók 4 kehelyhez:
8 db babapiskóta, 4 dl tejföl, 4 dl tejszín, ízlés szerint méz, 40 dkg friss eper, 1 dl tej


Az epret megtisztítom, megmosom és néhány szemet kivéve apróra vágom. A babapiskótát is 2 centisre darabolom. A tejben kicsit megforgatom, a kelyhek aljára teszem. Ezután elkészítem az epres krémet. Ehhez a tejfölt a tejszínnel és a mézzel felverem amíg kezd keményedni, ezután belekeverem az epret és még egy kicsit verem az elektromos habverővel. A kelyhekben elosztom majd a tetejét a félretett eperrel díszítem!

Legalább 1 óráig a hűtőben pihentetem majd kínálom!