Heti tarot-előrejelzés: találd meg az egyensúlyt!

A legnehezebben megtalálható, ám a legjobban járható út: az aranyközépút. Ehhez nem kell más, minthogy mindenben megtaláljuk az egyensúlyt, képesek legyünk tartani a mértéket. A költekezéseknek is épp úgy, ahogy az érzelmeknek is szabni kell egy egészséges határt. A hét fő feladata: találjuk meg az egyensúlyt!

Július 22. – hétfő:
A harciasság, és a küzdelem ma se tűnik el az életünkből. De ezzel semmi gond, hisz az élet jó és rosszból áll. Ha bármelyik eltűnne a világ, nem lenne világ tovább. A harc leginkább a sikerért, a fényért fog menni, tehát nem egymásnak akarunk rosszat! A fényűzés ma is felüti a fejét, így olykor erőnkön túl próbálunk megfelelni környezetünknek. Viszont azt tartsuk szem előtt, hogy ne a környezetünknek, társainknak, barátainknak akarjunk megfelelni, hanem saját magunknak bizonyítsunk! Ha barátaink e miatt elfordulnának, akkor Ők nem is igazi barátok, hisz akik valóban azok, minden körülmény között kitartanak mellettünk.

Július 23. – kedd:

A mai napon az érzelmek túlsúlyba kerülnek, így a munkakedvünk kicsit alábbhagy. Sok mindent megadhatunk párunknak ma, de jobb beosztani ezeket az élvezetek, s nem kijátszani minden lapot 24 óra alatt. A munkánkban egy kisebb kudarc is érhet minket, amiért nagyon csalódottak leszünk. Próbáljuk irányítani környezetünket, de jobb, ha erről leteszünk. Ma semmilyen vezetői, irányítói posztot ne fogadjunk el, ne vállaljunk el, jobb többször átgondolni, mintsem megfontolatlanul beleugrani mindenbe, ugyanis olyan terhek, feladatok szakadhatnak a nyakunkba, amelyek nem biztos, hogy meg tudunk egyhamar oldani.Július 24. – szerda:
Elsősorban a hölgyek vigyázzanak arra, hogy ne nagyon üljenek kőre, mászkáljanak mezítláb, mert könnyen felfázhatnak, s akár nőgyógyászati problémájuk is lehet. Ma nem csak az érzelmekben, hanem mindenben bőséget élvezhetünk. Nem várt pénz, örökség, nyeremény is érkezhet, valamint munkahelyünkön megbecsülnek minket. Családi életünkben apró vita lehetséges, de ez se egy komoly negatív indok, hisz melyik családban van 100%-os egyetértés. Amennyiben ma kerül sor, valamelyik ismerősünk műtétjére, nagy az esély, hogy nem lesznek komplikációk a beavatkozás során, és azt követően.

Július 25. – csütörtök:
Ma kapunk meleget és hideget is, a kérdés, ki hogyan éli meg. A környezetünkben egy-két nem pozitív megjegyzést kaphatunk, amit konkrétan nem bántásnak szánnak, de mi úgy értelmezhetjük. S a későbbiek folyamán ebből egy nagyobb vita is alakulhat. Ha viszont poénosan vesszük, mindez elkerülhető. Magánéletünkben kicsit zavaros lesz a helyzet, a fonalakat nem egyszerű lesz átlátni. Pletykák is szárnyra kaphatnak, az ügyben, hogy megcsal a párunk, de ezzel szintén nem kell komolyabban számolni, ugyanis csak egy irigy személy indította el a szójárást.

Július 26. – péntek:
A hét utolsó munkanapján felragyog az a bizonyos Nap, amelyet várva vártunk. Minden negatívum, és rossz, amely rontja életünket, ma egy szempillantás alatt köddé válik. Talán mesebelinek tűnik, de ma szinte csupa pozitív dolgok történnek velünk. Ez köszönhető a hozzáállásunknak – a pozitív életszemléletnek -, valamint a sorsnak is, hogy mára időzítette a közös együtt töltött perceket a párunkkal, az esti társasjátékozást a gyerekekkel, a családlátogatást, valamint a munkahelyi aktivitást. Mindezek együttes hatása eredményezi ezt a csodálatos napot!

Július 27.-28. – hétvége:
Az érzelmek ma a fellegekbe is emelhetnek minket, így a mai nap nyugodtan titulálható a párkapcsolat napjává. Ma a munkát teljesen hagyjuk ki a napirendünkből. Csak a párkapcsolat, család kapjuk szerepet. Tervezhetünk mára túrát, kirándulást, kisebb nyaralást is. Ha erre nincs keret, vagy nincs kedvünk hozzá, egy közös családi ebédfőzés is helyettesítheti! A lényeg az együttlét, az összekovácsolódás, a bizalom, és az élmény! De ezt helyettesítheti egy esti grillparti is!