Szerdai angyali üzenet: ez a te utad?

Vajon amikor a sötétbe ugorva fogalmad sincs mi vár rád holnap, valóban a semmibe ugrasz vagy csupán képtelen vagy észrevenni azt a milliónyi jelet, amit nem csupán mi mutatunk neked, hanem a körülötted élők mind a maguk módján jelelve igyekeznek felhívni a figyelmed arra, hogy EZ A TE UTAD?

Véget értek azok az idők, amikor azok, akik jobb önmegismerésre és magasabb tudatosságra vágynak, nem néznek szembe saját életük tökéletlenségével. Az első reakciód persze most talán az, hogy „Kinek az élete tökéletes?” és igazad is van ezzel a kérdésfeltevéssel, azonban a tökéletlenség definíciója jelen esetben nem a tökéletesség fogalmának ismeretével válik teljessé, hanem akkor, amikor végre eldöntöd mit is szeretnél az életedtől.

Mire vágysz igazán? Kivel szeretnél élni? Mit szeretnél elérni még? Mi tenne valóban boldoggá? Mit tennél ha nem kötnél ezer kompromisszumot arra hivatkozva, hogy mások életéért felelősséget vállaltál? Valóban felelősséget kell vállalnod a társadért, a férjedért, a feleségedért, a barátodért, a felnőtt gyermekedért úgy is, hogy te közben megtagadod önnön valód?


Egy felnőtt ember önálló lény, saját akarattal, saját hibákkal és komoly felelősséggel a saját életéért. Azért mert te úgy látod, hogy a másik képtelen felvállalni a saját életéért való felelősséget még nem egyenes ági elkötelezettség részedről ,hogy eztán neked kell megtenned.

Nem! Tanítsd meg rá, hogyan éljen felelősségteljes életet. Mutasd meg neki, kívülről milyen irány látszik számára boldognak, de semmiképpen ne terelgesd és irányítsd őt. Csupán lehetőséget mutass és kérdezz. Kérdezd őt a vágyairól, az álmairól, az elfeledett céljairól és engedd neki, hogy meglássa azt a dolgot, amitől valóban ÖNMAGA lesz végre.


Hiszen talán világ életében erre készült. Talán ezért tette azt és ott és akkor, hogy itt és most valóban felkészült legyen és teljes mértékben át tudja adni magát a Saját Életének.

És ettől csodaszép.

A felismerésektől, a helyrezökkenésektől, az önmagadban felfedezett erőtől.

Merj élni! Készen állsz rá! Ugorj!

Szöveg: Haen
Foto: rgbstock.com