Szerdai angyali üzenet: tisztázd végre!

Tisztázni? De mit? Mindent. Figyeld az életedbe bekúszó jeleket és menj arra, amerre igyekszünk téged terelgetni. Figyelj, kérlek! Saját magadat óvod meg számos kellemetlenségtől. Mert a végén úgyis minden úgy lesz, ahogy lennie kell...

Mi lenne ha kicsit valóban figyelnél arra, amit az életed jelent itt és most? Mit tartasz valóban fontosnak? MIre gondolsz jó szívvel? Mi az, ami felemel és előrevisz?

MI lenne ha azokat, amelyek most nem kerültek a listára elengednéd végre? Napjaink nagy része azzal telik, hogy titeket igyekszünk a számotokra legjobb irányba terelni, de ti szinte minden esetben konokul éltek a szabad akarat jogával és talán pont emiatt újra és újra elkövetitek az élet nagy hibáit.


Miért dolgozol önmagad ellen? Miért teszel a saját boldogságod ellen? Talán allergiás tüneteid lesznek, amikor elkezdesz boldog lenni?

A boldogság jó. A boldogság finom. A boldogság Te magad vagy.

Te mégsem teszel mást, csak újra és újra elköveted jelen hibáidat, majd azokat hatványozod karmikus gondokkal. Pedig csupán figyelned kellene a jeleket.

Sokszor nem véletlen amikor egy számodra már nem kedvező irányba tartva egyszercsak csőtörés lesz az úton és te alig jutsz haza. Nem a te szerencsétlenséged, ha valakitől akit te még fontosnak tartasz nem kapsz meg e-maileket. Nem te a hibád, amikor újra és újra nekifutva egy feladatnak képtelen vagy megoldani, mert folyton közbejön "valami".

Szerinted mi a számunkra legfontosabb küldetés? Az, hogy számodra a legjobb úton haladj. Valami olyan irányba, ami boldogságot hoz az életedbe, amiben jól lehetsz, amitől mosolyog a szemed.


Sokan a nyomorúságot, a bajt, a problémát mind tanulásként élitek meg. Ez jó. Viszont nem szabad elfogadni újra és újra és újra minden rosszat, csak azért , hogy majd jól megtanuld amit kell.

Az Élet lényege, hogy jól érezd magad itt és most és mindazt úgy, hogy közben mások életébe is jó érzést vigyél.

Nem több.

Ennyi.

Ha szeretnél még többet megtudni önmagadról, kattints IDE!