Corn dog (glutén- és tejmentes)

Hozzávalók: 1 tojás, 1 kk.só, 2 ek. olaj, 1 kk. cukor, 1 bögre tej (nálam natúr rizstej), 1 bögre kukoricaliszt, 1 bögre plusz 2-3 ek. rizsliszt, 1 cs. sütőpor, virsli

A tojást kikeverem a sóval, cukorral, olajjal és tejjel. Ezután hozzáadom a rizslisztet, kukoricalisztet és a sütőport. Az egészből egy palacsintatésztánál sűrűbb masszát kell kapni. A virsliket én ketté vágtam és fogpiszkálót szúrtam bele, a 3 kanálnyi rizslisztben megforgattam majd a tésztában és úgy tettem a forró olajba.

Finom ebéd vagy vacsora ketchuppal, mustárral vagy akár salátával is!

Ez a tésztamennyiség kb 10 darab virslihez elég!