Játszd magad sikeresre!

"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő!" - Sokunk számára ismerősen csenghet ez a gondolat, William Shakespeare eszköztárából. De mi köze ennek a sikerhez? Ahhoz, hogy igazán sikeresen tudjál fellépni az élet színpadára, neked is meg kell találnod azt az önazonos szerepet, amely ezt a képet fogja sugározni rólad, amely képessé tesz arra, hogy a sikeresség érzetét közvetítsd mások felé. Bár első lépésként a belső, megingathatatlan egyensúlyi, boldog, sikeres, teljes, egységes állapotot kell megtalálnod, még ha ez meg is van, akkor is sajnos fényévekre vagy attól, hogy ezt megfelelően le is kommunikáld embertársaid felé. Szükséged lesz ugyanis a külvilág visszacsatolására, mert ahogy Petőfi Sándor, egyszervolt nagy költőnk is mondta: "Hiába fürösztöd önmagadban, csak másban moshatod meg arcodat!"

Mi ebben a nehézség? Az, hogy nem vagyunk egyformák, a tapasztalataink, a szokásaink, az élményeink mind, mind más sikerrel kapcsolatos képeket illesztettek össze bennünk, amely sajnos legritkább esetben a mi sajátunk. Így fordul elő az, hogy azt mondom siker, te azt mondod ház. Vagy azt mondod, hogy autó. Vagy azt mondod, hogy a gyerekem mosolya (ezzel már nem is küldelek ki a teremből). Vagy azt mondod, hogy befizetni egy sárga csekket. Vagy netán azt, hogy esküvő a Bahamákon. Aztán jön valaki más, és azt mondja, hogy megújuló energia. A harmadik azt mondja, hogy Buddha tudat. Megint valaki más azt mondja, hogy népszavazás. Látod, nem beszélünk egy nyelvet, de talán abban kiegyezhetünk, hogy a siker érzésének megélését a megvalósult, vagy éppen meg nem valósult álmainkban keressük, vagy éljük. Vagy szeretnénk megélni. Egyéni célok, egyéni álmok, egyéni megvalósulás.

Mit tehetsz mégis? Elvégre nem felelhetsz meg hitelesen mindenki sikerképének! Még egy valaki sikerképének sem fogsz tudni maradéktalanul megfelelni önmagadon kívül! Nem marad más hátra: ÉREZD ÁT!


Egyetlen egy közös nyelvünk van ugyanis, nekünk, embereknek – ezek pedig az érzéseink. Érezned kell, hogy SIKERES VAGY. Minden porcikádnak át kell vennie a sikeresség rezgését, csak aztán jöhetnek a külsőségek. A külsőségek hiteles megélésénél nem árt, ha tudod, hogy milyen szerep, az amit éppen játszol. Ugyanis tetszik, nem tetszik, azt hiszünk, amit látunk, de azt hisszük! Nem azért kell, hogy vizuálisan is megnyerő legyél, mert ez a trend, hanem mert egész egyszerűen az emberi szem számára ezzel tükrözöd azt ami belül van! A kivételes belső tartalomhoz illeszted a kivételes külső megjelenésedet! Tudatosan, vagy tudattalanul. Ha bármelyik diszharmóniában van a másikkal azt az érzetet továbbítod magadról, hogy valami nem stimmel nálad – és lesz olyan, akinek a szenzora ezt veszi!

[kapcsolodo_cikkek] 
A külsőségekre fordított figyelem közvetíti az identitás megélésének a fontosságát! Én ránézek egy pasira és azonnal megmondom, hogy az anyjával él-e, a feleségével él-e, bármelyik vasal-e rá, vagy magára vasal, vagy tisztítóba hordja az ingeit. Látom azt is, hogy milyen kapcsolatban él, és hogy annak a kapcsolatnak éppen a fel, vagy leszálló ágát éli – e. Nőknél ugyanez a helyzet.
Miért ne használnád ki, hogy az emberek a külsőségek vonzásában azt látják, amit látni engedsz neki, és amit látni akarnak?

Vedd fel a jelmezed, majd vedd le a jelmezed és hagyd a küszöbön, a másik életed! Tegyél próbára, egyszer vedd föl a „SIKERES VAGYOK” jelmezed, legfeljebb, ha nem a tied mégse, majd leveszed!