Érzelmekben és szexben gazdag hét vár ránk! - heti tarot

Érezted már a szeretet hiányát? Tudod milyen szeretve lenni? Éreztél már kötődést valakihez? Kötődött már valaki hozzád? Ezekre a kérdésekre ha jelenleg még azt válaszoltad, hogy nem, biztos vagyok benne, hogy a hétvégére ez meg fog változni. Ugyanis a most előttünk álló héten olyan események történhetnek, aminek hatására az egész magánéletünk átrendeződhet.

Párunkkal még szorosabbra fűzhetjük a szálakat, míg a szinglik megtalálhatják a másik felüket. Végre nem a pénz lesz a domináns, hanem az érzékiség és az érzékenység. Természetesen a szexről sem kell megfeledkezünk majd, hiszen bőven lesz benne részünk!


Olyannira energiával teltek leszünk, hogy szinte megállás nélkül pörgünk majd a nap 24 órájában. Ugyan kicsit nyögvenyelősen indul a hét, de rövid idő alatt sikerül felvenni majd a ritmust. Bármilyen ötletünk támad, meg kell valósítani! Ugyanis a most elszalasztott lehetőségeket nem fogjuk hamar viszontlátni. A körültekintés viszont ebben a feszes tempóban - amit diktál majd az élet - továbbra is elengedhetetlen. A hivatalos ügyekkel kapcsolatban felkészülésre és előkészületekre van szükség. Tájékozatalanul egy tárgyalásra vagy megbeszélésre se üljünk be, mert hamar kiderülhet, hogy vaj van a fülünk mögött. Ha becsületesek vagyunk a munkánkkal kapcsolatban, akkor bennünket is meg fognak becsülni.

Mindezek mellett mégis az érzelmek fognak dominálni. Hiába a munka által learatott gyümölcsök, a pénzügyi sikerek, leginkább magánéleti események borzolják, vagy éppen nem borzolják majd a kedélyeket. Alig várjuk már a hét elején, hogy párunkkal együtt tölthessük a hétvégét, holott tudjuk, hogy még kemény öt napot át kell dolgoznunk addig. Fontos szem előtt tartanunk, hogy egy kapcsolat két emberről szól! Legyünk óvatosak, és ne folytsuk meg párunkat a szeretetünkkel! Gondoljunk bele, milyen rossz ézés is az, amikor a másik teljesen ránk telepedik, és teret nem hagyva próbál minket birtokolni. Ugye nem egy kellemes érzés?

Amennyiben jelenleg szingliként éljük az életünket, úgy érdemes arra számítanunk, hogy a hétvégén már nem egyedül gyűrjük a lepedőt. Az új jelöltről a lapok elég ködösen beszélnek, de mindenféleképpen egy jó kapcsolat van kilátásban!