Szerencsehét! Most kockáztass és nyersz a tarot szerint!

A legszerencsésebb kártyák egyike jött ki most erre a hétre, úgyhogy ha eddig nem szoktál lottózni, vagy más módon szerencsét próbálni, akkor ezen a héten végképp ne hagyd ki! Azt tartják, hogy olyan nincs is igazából, hogy szerencse - csak olyan van, hogy jól irányítom a sorsomat! Nos, ha most ezeket a lapokat alaposabban megnézed, akkor a sorsod gyeplőjét alaposan meg kell ragadnod, itt az idő egy pozitív változtatásra!

 Erre a hétre a kis arkánumot is használtam a kirakásnál - korábban csak a nagy arkánum lapjaival dolgoztam. Ugyanis a tarot kártyában két nagy egység van, a kis arkánum és a nagy arkánum. A nagy arkánummal külön is szoktak dolgozni és együtt a kettővel is. Általában csak a kis arkánumot nem használjuk a nagy nélkül.
A kis arkánumban 4 jelzést találunk, a botokat, a kelyheket, az érméket és a kardokat. Hét elejére jött az első lap az Érmék hatos.
 

Úgy tűnik, adnunk kell valakinek valamit. A jó szívű adakozás megalapozza a szerencsénket. A mesében is akkor lesz a főhősnek valóban szerencséje, ha jótett helyében jót várhat! Tégy most te is így! Ne fordulj el a kérésektől, adakozz a szíved szava szerint! 
Ha magadnak van szükséged segítségre, akkor el kell azt fogadnod és nem elég elfogadni, megköszönni, de valami aprósággal meg is kell hálálnod. 

A hét második fele, a hét közepe a tarot egyik legszerencsésebb lapja, a Kelyhek ásza 

A többi Ásszal egyetemben a bennünk rejlő nagy lehetőséget mutatja, ami a legmagasztosabb beteljesüléshez vezethet.   Találd meg, hogy miben vagy a legjobb! Kezdj most új dolgokba, vidd végbe amit szeretnél már régóta. Most kezd szerencsét igénylő küldetésekbe, mert meghozza az eredményét! Ha szerencsehozó apró holmikat vásárolnál magadnak, most van itt az idő! A bőkezű szeretet áramlásának lapja is ez - vagyis jó szóval, kedves tettel ne fukarkodj! 

A hét végét már a gazdagságot és uralmat jelentő lap, a Botok hercege (királya) uralja, mégpedig szó szerint! 

Ritka dolog, amikor egyértelműen a bőség állapotáról szól egy lap - ez most azt mutatja! Ezen a hétvégén lesz minden amit vágysz! Ha étel, ha pénz, ha barátok, ha szerelem - csak ki kell gondolnod és érkezhet! Álmodd szebbé a világodat! Tégy meg mindent a sikereidért! 

Összefoglalva: Csodálatos, remek, sikeres hét vár ránk, használjunk ki minden eszközt hozzá!