Gombás sajtsaláta

sajtot kockákra, a főtt tojást karikákra vágjuk és félretesszük. A majonézhez hozzáadjuk a ketchupot és a tejszínt. Simára keverjük, sóval, őrölt borssal, citromlével ízesítjük

gomba
40 dkg
citrom 2 db
Pannónia sajt 20 dkg
főtt tojás 2 db
majonéz 12 dkg
tejszín 1 dl
ketchup 3 dkg
fejes saláta 1/2 db
őrölt bors, só

Elkészítése:
A kockákra vágott gombát citromos, sós vízben megfőzzük, leszűrjük és kihűtjük. A sajtot kockákra, a főtt tojást karikákra vágjuk és félretesszük. A majonézhez hozzáadjuk a ketchupot és a tejszínt. Simára keverjük, sóval, őrölt borssal, citromlével ízesítjük. Az elkészített mártásba belekeverjük a hozzávalókat és lehűtve, salá-talevélre rendezve, citromkarikákkal díszítve tálaljuk.