Gyenge nők erőssége

A hozzám fordulók 90%-a nő. Szinte nincs olyan nap, amikor ne keverednék bele egy férfi-női viszonyokról szóló vitába. Mivel sok éve foglalkozom emberekkel, kialakult az a képességem, hogy nagyon jól érzem az energiákat. Azokat az energiákat, amelyeket a velem beszélgető másik fél kisugároz. Sokszor látom azt, hogy a beszélgetőtársam által kisugárzott energia nem egyezik azzal az energiával, amit ő magában lát, érez. Sokszor egy kívülálló kell ahhoz, hogy megismerjük önmagunkat.

Az utóbbi egy évben, szinte minden családállításon téma a nőiség kérdése. Rengeteg párkapcsolati probléma mögött a nők mélyben megbúvó, kemény, férfias típusú energiája rejlik. A legnőiesebben kinéző, önmagukat tökéletesen nőnek érző hölgyek gyakori problémája ez. Ilyen esetekben nem értik, miért nem működnek a kapcsolataik, párjuk miért „menekül” el egy olyan nőhöz, aki elmondásuk szerint a közelükbe sem ér mint nő, kinézetre.
Nem is a szépséggel, a külsővel van a baj. A baj a kisugárzással van.

Ismerek hölgyeket, akik szépek, megnyilvánulásaikban is tökéletes nők. Mégis. Valami nem stimmel. Amikor egy családállításon felállítjuk a saját női-férfi oldalukat, rögtön megmutatkozik, hogy a férfias oldal túlsúlyban van. Ez nem mindig szembeötlő, és elég alattomosan bújhat meg a felszín alatt. Az egyik ismertető jele, hogy az illetőnek fontos, hogy mindig az övé legyen az utolsó szó. Gyakran lelki zsarolás képében tűnik elő az energia. A másik félben bűntudatot próbálnak kelteni, így manipulálva őt.

A kemény, manipulatív energiát a társ akkor is érzi, ha fizikailag nincs velünk. Ne felejtsük el, hogy társunkkal, főleg ha lelkileg erősen össze vagyunk kapcsolódva, mindig összeköttetésben állunk. Tudatalattink úgy kapcsolódik össze, mint a fogaskerekek. Hiába „csak” gondoljuk a dolgokat, ő érzi. Sőt, előfordul, hogy korában érzi a bennünk zajló változásokat, mint ahogyan azt mi saját magunk érzékeljük. Ezért történik sok esetben, hogy amikor valaki félrelép, a félrelépés már csak egy válaszreakció arra, hogy a társ, akit megcsaltak, érzelmileg már korábban eltávolodott.


Az elmúlt évek tapasztalatai, családállításai és beszélgetései után két kolléganőmmel úgy döntöttünk, létrehozunk egy programot, ami kizárólag a nőiség témakörét öleli fel. A résztevők egy egész napos intenzív tréningen nézhetnek szembe saját nőiségükkel, sérüléseikkel, blokkjaikkal, megkeressük azokat a pontokat, ahol a női minták traumatizálódtak. Ezeket a blokkokat, traumákat oldjuk, és lehetőséget kapnak arra, hogy a továbbiakban otthon is tudjanak dolgozni a felmerülő problémákon.
Megkeressük, hol vannak elakadások, milyen a női-férfi energiák egyensúlya. A jelentkezők megtapasztalhatják az ősi női energia működését, a tiszta, lágy női energiák akadálytalan áramlását. A részleteket hamarosan a honlapomon is olvashatod.

Nőnek lenni csodálatos dolog. Mi azért dolgozunk, hogy ezt minden nő így érezze.
Egy régebbi rövidke írásomból, hogy vedd észre a női lét csodáit:

„Nő vagy. A természet egyik legnagyobb csodája. A szépség, a gyengédség, a tisztaság megtestesítője. Ha kilépsz a világba, szebben süt a nap. Bájos lényeddel elbűvölöd a világot. Árasztod magad körül a harmóniát, a boldogságot, Te adod tovább az életet. Egyszerűen szebbé és boldogabbá teszed a világot.”