Szökőnap híján szökj meg egy fürdőbe!

A tavalyi nagy sikeren felbuzdulva ismét féláron lehet fürdőzni február utolsó napján - idén ez ugyan nem szökőnap, ettől mi még megszökhetünk a szürke hétköznapokból.

Ki ne vágyna már a tavaszra, a napsütésre, hogy felszakadjon végre a köd, és kiszabadulhasunk a szürkeségből?

Ehhez segít hozzá a február utolsó napján igénybe vehető kedvezmény, amelyhez végre mindenki hozzájuthat, aki csak ellátogat a Magyar Fürdőszövetség csatlakozott fürdőibe. Magyarország bővelkedik jótékony hatású melegvizű forrásokban, amelyek számos gyógy- és termálfürdőt táplálnak. Ezek a fürdők kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy testileg-lelkileg feltöltődjünk a hideg télvégi napokon.

Tapasztald meg személyesen, hogy mennyivel kellemesebb, ha nem a hőmérő higanyszála szökik lefelé, hanem az árak! Ez történik ugyanis február 28-án, amikor akár 50%-os akciókkal is várják a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket a legtöbb hazai fürdőben.

Számos fürdőben féláron válthatók belépőjegyek, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50%-os kedvezménnyel február 28-án. Érdemes előre tájékozódni, hogy az országban mely létesítmények, milyen szolgáltatásokra érvényesítik a kedvezményt. A naptári tél utolsó napján ellazulhatunk, feltöltődhetünk, és miután alaposan kipihentük magunkat, újult erővel várhatjuk a tavasz első napját.Az akcióhoz csatlakozott fürdők listáját ide kattintva érheted el >>