Szellem van a házban?

Sokan szeretnék tudni, hogy "egyedül" élnek-e az otthonukban. Furcsa jelenségek, padlónyikorgás és az elektromos hálózat megkergülése kapcsán vannak, akik egyből szellemekre gyanakodnak, de olyanok is akadnak, akik több éves tortúra után döbbenek rá, hogy idegen lények szállták meg a házat.

A legtöbb parapszichológus és médium azt vallja: az emberek otthonának védelem alatt kell állnia!

Midenki számára a legfontosabb, hogy biztonságban érezze magát saját környezetében. Az otthonunknak a béke szigetének kell lennie, tehát gondoskodnunk kell spirituális védelemről. Ámde különbséget kell tenni gonosz erők és angyalok között. Az angyalok békességet hoznak, a földön ragadt lények és a szellemek nyugtalanságot, legrosszabb esetben szerencsétlenséget okoznak.

A nem e világi lényekkel legyünk nagyon óvatosak! Számos olyan paranormális eset fordul elő, amikor a házunk egyáltalán nem a nyugalomról és szeretetről szól, hanem a félelem és a szorongás tölti be negatív energiával a levegőt. Ilyenkor nagyon kényelmetlenül érezzük magunkat, van úgy, hogy a költözés is szóba kerül. Mielőtt elhagynánk valaha szeretett otthonunkat, érdemes szakemberhez fordulni, a legtöbb esetben egy alapos tisztítás elegendő, hogy helyrebillenjen komfortérzetünk.

Sokan kétségbeesetetten keresnek fel, hogy furcsa álmoktól és indokolatlan félelemtől szenvednek. Ilyenkor a helyszínt megtisztítom a negatív energiáktól, entitásoktól, azaz szellemektől, eltávozott lelkektől, démonktól. Gyakran tapasztalom, hogy az emberek félnek, és nem  mernek erről beszélni senkinek, pedig egy kíváló szaktudással rendelkező parapszichológus könnyen és egyszerűen megoldja a problémát.De térjünk rá arra, milyen jelei vannak, ha szellem vagy negatív energia van a házunkban:
[kapcsolodo_cikkek] 
Ha a fent leírt jelek halmozottan fennállnak, akkor felmerül az a gyanú, hogy a házunkban valamiféle paranormális aktivitás történik. Tehát szellem van a házunkban!

Ahhoz, hogy a probléma megszűnjön, és hogy a nyugalmunk helyreálljon, mindenképpen forduljunk parapszichológushoz!