Maja horoszkóp 13 napra - Fehér varázsló hullám (június 6-18.)

Mindannyian varázslók vagyunk, rendelkezünk a teremtés képességével. A varázsló pecsétjével előtérbe kerül az is, hogy tudatos társteremtőkké váljuk, így éljük életünket.

 Különlegesek a 13 napos maja asztrológiai ciklusok, amiből 52 évente van csak hasonló. Olvasd el, hogy mit hoz a ez a hullám a te számodra! 
 
A maja hullámokról szóló rövid összefoglalók valójában nem az aktuális időszakra vonatkozó horoszkópok, hiszen nem a 12 zoodiákus aktuális hatásait ismertetik, de mindenképpen illenek a többi horoszkóp közé, mivel egy aktuális időszakban uralkodó hatásokat mutatják be, más kiinduló pontból.
 

A maja civilizáció kronovízióra épült


A Maják jól ismerték az idő törvényeit, a természetes ciklusokat és tudták, hogy az idő nemcsak mértékegység, hanem energetikai program is. Ez a tudásuk egy bonyolult naptárrendszer megalkotásában csúcsosodott ki, amely megmutatja a számtalan, egyidejűleg futó természetes ciklus együtteséből az adott időszakra vonatkozó energia minőség jellemzőit, a 13 tónus és 20 pecsét, négy szín alapul kombinációjából kiindulva. A 13 napos aktuális hullám hatásaira koncentrál a rövid összefoglaló. A maja naptárrendszerről olvashatsz többet >>  

A maja asztrológiai rendszer


A maja renszer 13 28 napos holhónap +Időn Kívüli nap és az 260 napos szent naptár a Tzolkin ( 20 13 napos hullám kombinációján alapszik. Ezért csak 52 évente van az évnek ugyanabban az időszakában egy hullám újra.
 
 Idén a Fehér varázsló hullám - az időtlenség ereje - a 12. maja holdhónapban, Az együttműködés kristályos nyúl hónapjában (május 30- június 26.) van, amelynek kérdése: Hogyan szolgálhatom mindazt, ami él? 
A kristályos  tónus ereje a szentelés, cselekvése az egyetmessé tétel , lényege: az együttműködés .
 
A kristályos tónusú időszakokban, sok aha-élményünk lehet. Egy fejlődési ciklus befejezésének utolsó előtti szakasza, sok dolog válik hirtelen kristálytisztává, pl. milyen hibákat vétettünk, hogyan kellett volna valamit tennünk ahhoz, hogy a kívánt eredményt érjük el. Megérthetjük  dolgok  hátterét, működését.
A Fehér  varázsló hullám hullám  a Tzolkin  első  palotájába, a fordulat vörös keleti palotájába  a  születés termébe tartozik  tartozik. A vörös színű időszakok különösen alkalmasak  valaminek az elindítására, megszületésre, 
 

A varázsló cselekvése a varázslás, lényege a fogékonyság, ereje: az időtlenség
 

A fehér varázsló energiája abban segít bennünket, hogy észrevegyük a varázslatot az életünkben, a kis dolgokban és a számunkra jelentősebbekben is, azt, hogy hogyan működnek az univerzális törvények, hogyan növekednek az elültetett magjaink, s hogyan hozzuk öszhangba terveinket ezekkel a törvényekkel, hogy azt teremtsük meg amire vágyunk, s azt akarjuk megteremteni, ami ennek megfelel. Napjain a varázslatot valósíthatjuk meg életünkben. Mindannyian varázslók vagyunk,  rendelkezünk a teremtés képességével. A varázsló pecsétjével előtérbe kerül az is, hogy tudatos társteremtőkké váljuk, így éljük életünket. 
Számos könyv és cikk ad tanácsokat arra, hogyan teremtsd meg, hívd be, fogadd be azt amire vágysz.  A legtöbb, ilyen tanítás az elme általi teremtés szól, s jóval kevésbé ismert a szívben való teremtés Útja.

[kapcsolodo_cikkek] 

Keleten úgy tartják, hogy a szívcsakra, kívánságteljesítő csakra. Minél tisztább, nyitottabb a szíved, annál gyorsabban, teljesebben válnak valóra álmaid.
 
Amikor igazán megnyitod a szíved, akkor az elméid, az Egod helyett Isteni önvalód, a lelked vezet téged.  Ilyenkor az álmaid teljesen összhangban vannak a karmád és az Isteni terv rád vonatkozó részével. Öszzhangban vagy az Univezummal. 
 
Ne feledkezzünk el arról sem, hogy minden érzelmeddel, gondolatoddal, szavaddal is teremtesz, a tudatalatti elme megteremti azt , amit belé táplálnak. Hiába akarsz te a tudatos elméddel valamit, ha az érzelmeid a folyamatosan benned áramló gondolatok ezt felülírják. A legtöbb ember nincs is ennek tudatában. Ezért nemcsak az érzelmi tested, hanem a mentális tested folymatos tisztítása is fontos, meditációval, mantrákkal, imával, stb. S gyakorolni, fejleszteni kell, szó- a gondolatkontrollt is, a tudatosságunkat, éberségünket is.
 
Június 7 a kék lunáris sas pecsétjének energiája segítségével más, magasabb perspektívából láthatjuk, megmutatja, melyek a kihívásaink tudatos társteremtővé válás útján. 
 
Június 9-én a vörös önálló föld napja az a nap, amikor elkezd formát ölteni, hogy mi is az, amit aktuális megvalósíthatunk fizikai síkon. 
 
Június 12 sárga rezonáns nap napja megvilágítja mi a teendőnk, s feltölt energiával a manifesztációhoz.  
A hullám végére Június 18-án a fehér kozmikus világáthidaló napjára megmutatkozik, mennyire sikeresen tisztítottuk magunkat, engedtük el régi mintáinkat, mennyivel közelebb kerültünk a nyitott szív állapotához, s hogy milyen varázslat történt az életünkben.