1-2-3 kérdés, ami segít kilépni a pénzhiányból

A jólét felé vezető út nem mindig könnyű, azonban aki ismeri és használja a megfelelő útmutatókat, annak életében könnyebben megtörténik a pozitív változás. B. Nagy Magdi mai videójában azokról a hasznos kérdésekről beszél, amelyek segítenek kimozdítani a beragadt élethelyzetekből. Ismerd meg te is ezeket a lépéseket, és olvasd el a videó alatti részt is!

Természetes dolog, hogy igényed van a jólétre!

Az az igény, hogy jólétben élj, természetes. Legalábbis természetesnek kéne lennie. Azonban a legtöbbünket még gyerekkorban lebeszéltek arról, hogy nagyokat álmodjunk, hogy többnyire, arra hívták fel a figyelmet, hogy nem kaphatunk meg minden.

Én is sokszor hallottam azt az anyukámtól, hogy ne álmodozzak, hogy nem kaphatok meg mindent, és inkább arra bíztatott, hogy mondjak le az igényeimről, mint arra, hogy bármit elérhetek.

És bizony jó sok mindent elhittem ezekből gyermekként én is, és voltak dolgok, amiknek azonban ellenáltam, és NEMet mondtam rájuk. Mert amikor a szívemre hallgattam, akkor tudtam, hogy kell ennek másképp is működnie… és ma már tudom, hogy az amiről korábban csak éreztem, hogy lehetne ez jobb is… azt ma már tapasztalom, hogy egyre jobbá válnak a dolgok.Szerencsére a pénz vonzás megtanulható! Ismerni kell az alapvető szabályokat, amelyeket sajnos az iskolában nem tanítanak, ezért felnőtt fejjel kell megismerni, és elsajátítani.

Te szeretnél több pénzt a pénztárcádba és tudni, hogyan gazdagodj ennek érdekében?Ezt már több kliensem is elmondta, amikor elkezdtük az egyéni konzultációját:

"Magdi, már több tucatszor elolvastam a Titok könyvet, és a filmet is többször megnéztem, mégsem jön több pénz!"
 
A válaszom mindig ugyanaz:

Hiába nézed meg a könyvet, olvasod el a filmet, ha nem tudod használni a pénzt vonzó energiákat. Mert a tudás, az információ, önmagában nem elegendő!
HASZNÁLNOD KELL TUDNI A PÉNZ VONZÁS TITKAIT!

A gyermekkorodban kialakult minták, hitek - hogy nem vagy elég jó, elég ügyes. Az ítéletek, hogy csak szórod a pénzt… hogy sokba kerülsz… hogy meg kell elégedni azzal ami van…stb. Mind a pénz vonzás ellen vannak - és működhetnek mind a mai napig, amíg a szegénység programjai futnak az embernek.

A jó hír, hogy ezektől a szegénység programoktól meglehet szabadulni!

…és amikor a változást választod: Az Élet kinyitja a neked szóló lehetőségek kapuit!

Itt az ideje hogy belépj ezen a kapun, megismerd és használd a pénz vonzását segítő megoldásokat.