Pulyka alsócomb almás-hagymás raguval

A Junior Vendéglátó vezető séfje, Nagy Balázs az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy Pulyka alsócombot készített almás-hagymás raguval. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes vacsorát a családnak? Akkor nézd meg a séf receptjét és videóját, majd irány a konyha!

Előkészítés: 15 perc
Elkészítési idő: 120 perc


Hozzávalók:

• 1 kg Gallicoop pulyka alsócomb
• 6 fej vöröshagyma
• 5 nagyobb alma
• Vénusz étolaj
• 3-4 szál rozmaring
• Kotányi steakbors
• tengeri só
• petrezselyem
• méz

Elkészítés:

A Gallicoop pulyka alsócombot sózzuk és jól bedörzsöljük Kotányi steakborssal. Mellé tesszük a rozmaringot, meglocsoljuk Vénusz étolajjal, felöntjük vízzel és 2 órára, 180 C°-os sütőbe tesszük. Amíg a comb sül elkészítjük hozzá az almás-hagymás ragut. A meghámozott almát kockákra, a hagymát négybe vágjuk és forró Vénusz étolajon, körülbelül 10-12 perc alatt készre pároljuk. Friss madársalátával tálaljuk.

A recepttel most 10.000 Ft értékű Gallicoop ajándékcsomagot nyerhetsz!
Kattints a képre, töltsd ki a kvízt és nyerj!