Szerdai angyal üzenet Ruchiel angyaltól

A tél eleje enyhe és hűvös szellővel érkezett meg hozzánk, amit Ruchiel, a szél angyala hozott el nekünk.

A múlt heti égszinkék égboltot ma már vastag és szürke hófelhők takarják. Belőle szállt le ma közénk Ruchiel, a szél angyala, aki valami egészen egyszerű dologra hívja fel a figyelmünket.

Azt szeretné megmutatni nekünk, hogy a szél nem egy kellemetlen, hideg érzettel eltöltő természeti jelenség, hanem egy olyan áldás - ami ahogyan a többi elem - ez is értünk van. Ugyanis Ruchiel a szél segítségével képes arra, hogy keresztül fújjon rajtad és megtisztítson minden olyan érzéstől és gondolattól, ami csak hátráltat téged céljaid elérésében. Öltözz melegen ha kilépsz a lakásodból, de közben kérd meg Ruchielt, hogy tisztítson meg téged az aggodalmaktól, a félelmektől, a bizonytalanságtól, minden olyan dologtól, ami úgy érzed, hogy nem a te részed, nem hozzád tartozik.

Utána békével nyugtázhatod, hogy életedbe beköszönt a béke, a magabiztosság és a határozottság, ami mindig olyan cselekedetekre sarkall téged, ami álmaid megvalósítását eredményezi.

[kapcsolodo_cikkek] 
Még ma este gyújts meg egy égszinkék gyertyát és kérd meg Ruchielt, hogy a szél erejével tisztítson meg téged minden hátráltató blokktól, hogy azt az életet élhesd, amiben örömödet és boldogságodat leled! Miközben ezt kéred tőle, a gyertya lángja jó eséllylel többször is úgy fog táncolni, mintha egy szellős térben lennél. Ne ijedj meg, ez teljesen természetes! Ez Ruchiel jelenlétére utal. Miután a gyartya teljesen leégett, köszönj el tőle és köszönd meg itt létét! Hamar meghálálja majd, hiszen ő örömmel segít neked.