Megerősítő mantrák - 7 imádság a nehéz időkre

Sokan kérdezik a rontáslevétel előtt, hogyan is tehetnének szert egy kicsit nagyobb önbizalomra? Hogy lehetne megerősödni lélekben akkor is, ha nagyon nehezen mennek a dolgok. Ha úgy érezzük, hogy ránk jár a rúd, vagy ha nehézségeink vannak az élet szinte minden területén.

 Ezért írtam ezt a mantrát, imádságot, megerősítést, aki, aminek mondani szereti. Aki hívő, bátran kiegészítheti úgy, ahogy Istent kérné – aki nem, nos neki elég, ha megerősítő mondatokként használja.  
Ezeket a mondatokat minden reggel ébredéskor érdemes elmondani, és minden este elalváskor megerősíteni. Egészen addig, míg egyre jobban és jobban nem mennek a dolgaink. Ezek a lelki erőt adó gondolatok nem távolítják el senkiről az átkot, a rontást, vagy a negatív erőket, de segítenek megerősödni annyira, hogy el tudja végezni a rítust, legyen ideje, ereje és pénze rá. 
 
Az állítások segítenek a hétköznapokat átvészelni, megerősítik a belső erőt. Érdemes őket magunknál hordani a pénztárcánkban, vagy olyan helyen, ahol könnyen és bármikor hozzáférhetünk. A rontáslevétel során ezek az állítások minden nap további megerősítést adnak. Ha úgy érezzük, hogy nagy szükségünk van ezekre a megerősítésekre, érdemes kitölteni a tesztet, hogy megtudhassuk, van-e rajtunk rontás, vagy negatív erő. Ráadásul ingyen és azonnal >>