Rád figyelünk - neked segítünk! Problémamegoldó szolgálat a HarmoNeten!

Van egy kérdésed, amire választ keresel? Elakadtál valahol? Nem tudod eladni a lakásod? Nem szelel a kémény? Nem szeret a szerelmesed? Megcsalásra gyanakszol? Nem ad hitelt a bank? Megromlott az egészséged? Nem születik gyereked, pedig szeretnéd? Sántít a kutyád? Rosszalkodik a cicád? Esetleg a szomszéd borít ki? Vagy mindez együtt?

 20 éves lesz a Harmonet mindjárt - gondolhatod, hogy ennyi idő alatt milyen sok szakértővel dolgoztunk együtt. Olyan sokszor van, hogy a szakértők jönnek és kérdezik; miről írjanak nekünk?
Idén elhatároztuk, hogy kisérleti jelleggel megfordítjuk a dolgot. Megkérünk téged, hogy mondd el, mire keresel megoldást. Mi pedig egy cikkben válaszolunk, névvel, vagy akár név nélkül. Megkeressük a témádhoz legjobban igazodó szakértőt, kikérdezzük és megírjuk amit mondott. Úgy, hogy ne csak te, hanem a te kérdéseden keresztül mindenki más is tanulhasson belőle. 

Kérdezhetsz névvel, név nélkül, konrét eset leírásával, vagy az adatok lényegét érintő általános leírással. 
Bármilyen témában fordulhatsz hozzánk, mert nagy valószínűséggel tudunk valakit, aki segíteni tud neked. SEGÍTESZ te is - ha kérdezel, akkor mások a te problémád bemutatása által segítséget kaphatnak, mert lehet, hogy az ő esetük is hasonló, mint a tiéd. Ezért a kérdés feltevése biztosan nem lesz csak öncélú.

NEM - jóslás, vagyis olyan kérdést, hogy lehetek-e még boldog, vagy szerinted megcsal-e a Jenő, ne küldjetek (vagyis küldhettek, de nem lesz rá válasz..) Egyúttal nem is bank, vagyis ne kérj adományt, pénzt, felajánlást, mert nem fogunk tudni mindenkinek segíteni. Írd le inkább a helyzeted hogy azt tudjuk megoldani! 

FIGYELJ arra, hogy a kérdésedet érthetően, lényegretőrően írd le. Minden fontos információt megadva, mert a szakértő csak akkor tud válaszolni!
(Az egy mondatos kérdésekre értelemszerűen semmilyen választ nem fogunk tudni adni!) A kérdésedet szerkesztve, kijavítva tesszük közzé. Minden kérés esetén megőrizzük a névtelenségedet - vagy megnevezünk, ahogy azt kéred. 

Az e-mail címedre csak értesítést küldünk, hogy megjelent a cikk a válasszal. Sehol nem fog sem szerepelni, sem listába nem kerül.