Ajándéktipp: Jazzpiknik karácsonyra!

Fél év, és újra elindul a fesztiválszezon. Ha egy igazán különleges programon szeretnénk részt venni, irány a Balaton északi partja, Paloznak és a Jazzpiknik. Három nap, ami a minőségi élőzenéről, a gasztronómiáról és a családias hangulatról szól. A jegyelővétel elkezdődött!

Ha mi is a fűben ülve szeretnénk hallgatni a jazz művészeit, közben finom borokat kortyolni, akkor tökéletes karácsonyi ajándék lehet egy bérlet a fesztiválra. 2019-ben már nyolcadik alkalommal rendezik meg a paloznaki Jazzpikniket, ami nem csak azért más, mint a többi nyári fesztivál, mert a jazz zene köré épül, hanem azért is, mert egy sokkal barátibb, családias környezet vár ránk, ahol a legkisebbek és a felnőttek is megtalálják a saját érdeklődésüknek megfelelő programot.

2019-ben augusztus 1. és 3. között
találkozhatunk a jazz, a soul előadóival a már megszokott balatoni helyszínen, Paloznakon. A szervezők különleges programokkal készülnek az idei szezonra is, ami az egész családnak szuper választás lehet.

Az első nevek hamarosan érkeznek, de érdemes lecsapni már most a páros bérletekre, hogy idén is a legjobb ajándék kerüljön a fa alá. Ráadásul a bérlet mellé egy Homola Syrah Siller bort is átvehetünk majd a fesztiválon.

A kedvezményes bérleteket 2018. december 13-ától lehet megvásárolni ide kattintva

Érdemes sietni, ugyanis mindössze 150 kedvezményes bérlet vásárolható meg!
 


[kapcsolodo_cikkek]