5 jele annak, hogy megcsal a párod

Még a wc-re is magával viszi a telefonját? Gyanús! Ezek a jelek utalnak arra, hogy a párod megcsal.

1. Nem figyel már rád úgy, ahogy régen. Mondasz neki valamit, erre ő azt se tudja, mit hangzott el az előbb, a gondolatai teljesen máshol járnak, a telefonját nyomkodja állandóan!

2. Egész nap telefonközelben van, szinte mindig vár valami üzenetet vagy hívást, de neked azt mondja, barátoktól vagy üzleti ügyben. Na persze!

3. Bezárkózik a wc-re és telefonál, aztán mikor kijön, azt mondja, csak munkaügyben beszéltünk. Pont akkor hívott, mikor wc-re kellett mennem!

4. Nem akar veled szexelni, pedig már két hete nem volt semmi!

5. Túl sokszor megy el mostanában a barátaival bulizni, persze közben csajjal van!


Ha megcsalt, akkor nem kell, menjen amerre lát! De van, amikor még igy is elfogadod, szereted, imádod, nem tudod őt elengedni. Vajon megéri?

Érdemes ilyenkor alaposan megfontolni, valóban így is kell nekünk ez a pasi, hogy megcsal? Ha úgy döntünk, nem, már nem akarunk tőle semmit, akkor érdemes szerelmi oldást végeztetni szakemberrel, aki ilyenkor egy mágia segítségével szétválasztja a két embert, hogy mindketten boldogak lehessenek egy másik párkapcsolatban. Ugyanis amíg az egyik fél szereti őt, addig a másik se boldog az új párkapcsolatában, mert az auránkat nem lehet becsapni, az aura érzi, hogy a régi szerelmünk még nem felejtett el minket. Ezért nem tud boldog lenni 100%-osan a lélek az új párkapcsolatában.

Sajnos sok ilyen helyzet tárul elém, amikor két lelket szét kell választanom, mint mágusnak, azért, hogy mindketten boldogak lehessenek egy új párkapcsolatban. Sokan nem cselekednek semmit, se oldást, se kötést nem csináltatnak, ezáltal boldogtalanok egész életükben, pedig a befejezetlen szálakat el kell varrni, mert különben szenved mindkét lélek.