Talján pulykamell “orosz” módra

Rárakok 1-1 szelet Pannónia sajtot, erre evőkanállal ráhalmozom a ragut és a fólia segítségével szorosan feltekerem.

margarin
5 dkg
vöröshagyma 10 dkg
sárgarépa 30 dkg
fehérrépa 30 dkg
pulykamell 80 dkg
Pannónia sajt 35 dkg
oregánó
őrölt bors


Elkészítése:
2-3 evőkanál margarinon az apróra vágott vöröshagymát, a finomra darabolt zöldségekkel, fűszerekkel együtt 10 percig párolom. A pulykamell szeleteket kicsit kiverem, külön-külön olajozott alufóliára teszem. Rárakok 1-1 szelet Pannónia sajtot, erre evőkanállal ráhalmozom a ragut és a fólia segítségével szorosan feltekerem. Olda-lait felhajtom, hogy ne folyjon ki a sajt. Közepes hőmérsékletű sütőben 35-40 percig sütöm. Kiveszem a fóliá-ból, a maradék 5 dkg sajtot ráreszelem és a sajt olvadásáig visszateszem a sütőbe. Kukoricás rizzsel, vagy sült burgonyával tálalom, vegyes idénysalátát kínálok hozzá.