KÉRJ ÉS MEGADATIK … avagy fizikai jóllétünkhöz lelkünk gyógyításán keresztül vezet az út

Tudjuk, az sem megy magától. Szerencsés vagy, ha utad során olyan gyógyítóval találkozol, aki - követve Isten adta tehetségét - "újjászületés terápiájával" segíti a hozzá fordulók testi-lelki egészségének helyreállítását. Egy ilyen gyógyító párossal találkoztam Szabó Gergó és Király Ágota személyében, akik elvarázsoltak, elringattak, angyali érintéssel és tüzes energia átadással gyógyítottak.

Néhány napja még semmit sem tudtam róluk, nem ismertük egymást.

Így fogalmam sem volt arról, létezik egy masszázs, egy férfi és női érintés a teljesség megéléséhez. Ringató, relaxáló masszázs a teljes testen, ami ellazít, feltölt energiával, megfiatalít. Az energiarendszer megtisztul, akadálytalanul áramlik az életerő.

Megtapasztalod a Teljességet.

Nem tudtam, hogy közel a segítség, csak azt tudtam, hogy nagy a gond, rettentően fáj a műtétre előjegyzett térdem és úgy amúgy is, miután semmit NEM TUDOK MEGLÉPNI, a gödör mélyén kuksolok.

Gyertyát gyújtottam, hogy legyen fény, s kértem, kértem … És megadatott.

A (nem létező) véletlenek sorozata egymásba kapcsolta utunkat Gergővel, s mikor felajánlotta a személyes találkozást és „kezelést”, még akkor sem tudtam pontosan, hogy mire is számítsak, mit „kezelünk”. Gondoltam, egy jó kis masszázs, ami talán valamit segít, meg hát mindig jólesik az embernek.

Azután megadatott. Megérkezett a 4kéz, Gergő és Ágota.


A második percben úgy beszélgettünk, mintha mindig ismertük volna egymást, Gergő kérdéseket tett fel, amin leginkább el kellett gondolkoznom. Egyre jöttek fel a lelki traumák, az okok, amiért lépni sem tudok.

S elkezdődött közben a kezelés is. Míg beszélgettünk Gergő kezéből, melyet a fájó térdemen tartott, jóleső meleg áramlott belé. A gerinc mentén végzett érintő masszázs is nagyon jólesett, majd folytatódott energikus, határozott kar-, nyak- és lábfej masszázzsal.

Mindeközben Ágota kezei – mint egy-egy angyalszárny finom érintése – kerültek a fájó térdekre és árasztották gyógyító melegítő energiájukat beléjük.

A kezelés végén úgy szinte ugrottam fel a díványról, mint húsz…, na jó, negyven éves koromban, mikor még a világon semmi problémám nem volt. A harmadik sántikáló lépés után döbbenten álltam meg és tettem fel magamnak a kérdést: vajon miért sántikálok, mikor NEM IS FÁJ a lábam????

El sem tudom mondani azt a határtalan megkönnyebbülést és örömöt, amit az elmúlt 24 órában, a kezelés óta élek: alig van egy kis fájdalom, ruganyosság és életöröm van! Pozitív képek villannak meg a szemem előtt, látom magam fitten, hisz Gergőék segítségével, ezzel az egyedülálló – 10 módszert ötvöző* – technikával, a lelki egészséget szolgáló „házifeladatok” elvégzésével biztos elérem az áhított célt!

 

u i: * csak néhány az alkalmazott technikai-ötvözetből: Csung Jüan Csikung, Access, Quantum Matrix Therapy, Lélekringatás, Masszázsok, Manuál Terápia, DNS szintű lélekmasszázs, Theta Healing, gyémántfény terápia, feng shui stb.