2021, a sorsfordulat éve - Számmisztikai elemzés Gracetől

Mint minden évben, most is megkíséreltük előre jelezni, mit hoz az új év. Grace, kártyavető, számmisztikus sok éves tapasztalattal ismét kiszámolta az esztendő, számmisztikai, más néven numerológiai képletét, és előre elmondja a várható energetikai változásokat.

 A 2021-is évben még mindig erősen dominál az 2-es, bár már nem annyira, mint az előző évben. 

A 2-es – amivel röpke ezer évig kezdődni fog az év – erőteljes jin energiát hordoz, amit felerősít az utána lévő 0. Az évszám számjegyeit összeadva az év rezgése 5-ös: - Ez a változások éve. 

Sok újdonságot fog tartogatni ez az év, amelyeknek persze nem mindig fogunk örülni, mert nem választjuk, hanem kikényszeríti a világ, ugyanakor felkészülhetünk rájuk, amennyire tudunk. 

Az 1-es valami új dolog jövetelét jelzi
 

Az 5-ös mozgalmassága arra utal, hogy – remélhetőleg – nem leszünk annyit bezárva, mint tavaly, viszont az egyes a maga szigorával és új kezdetet jelentő merevségével jelenti azt is, hogy a korlátokat meg kell tartani, azonban ki-ki a saját határainak megfelelőne tudja majd igazítani őket. 
Ha összevetjük a 2021-et a Tarot kártya lapjaival, nagyon pozitív üzenetet kapunk. A XI. Újászületés és a XX. Világ lapjait.
 
Mindenkinek  boldog, sikerekben, egészségben gazdag új évet kívánunk!