Irodai megoldások, melyek visszahozzák a munkahelyi örömöt: lépj be a myhive világába!

Magánszemélyeknek, néhány fős cégeknek és középvállalatoknak is rugalmas megoldásokat kínál a piacvezető myhive irodamárka. Az eddig ismert közösségi irodák sokszínű kínálattal rendelkeznek, ám eltérőek a szerződési feltételek, és szinte mindig hiányzik egy-két apró szolgáltatás. Ha a kávézókat, a lakásirodát, vagy a klasszikus coworkinget már alaposan kiismertük, kipróbálhatunk egy olyan helyszínt, amely többféle irodai megoldással jelentkezik.

Ma melyik kávézó vagy cowork iroda lesz a nyerő? Vagy maradjunk inkább a süppedős otthoni karosszékben? A távmunka madártávlatból maga a szabadság, aki viszont már dolgozott rossz minőségű lakásirodában, vagy teljesen egyedül egy irodaként használt vendéglátóhelyen, pontosan tudja, hogy rendkívüli módon megnehezíti a megrendelőkkel, munkatársakkal való kommunikációt, nem lehet odafordulni a kollégához egy gyors kérdéssel, nélkülözni kell az összepontosításhoz szükséges teljes csendet vagy a kényelmes irodai széket. A covid által megcibált társas kapcsolatainkat és a személyes interakcióinkat is javíthatják a már-már szállodai szintű szolgáltatásokkal társított irodai terek.

A myhive márka a CPI Hungary nemzetközi ingatlanüzemeltető cég által működtetett budapesti irodaépületeiben nyújt élményalapú, változatos, egészen magas színvonalú lehetőségeket. Akár a közösségi térben, vagy dedikált privát irodában is dolgozhatunk, már 1 hónapos bérleti konstrukcióval. A kávé és a tea kifogyhatatlan, az íróasztalok magassága, sőt, még az asztali lámpa fényerőssége is az igényeinkre szabott.A prémium bútorokkal felszerelt, trendi látszóbeton plafonnal lezárt irodatérben többféle munkaállomást, különböző irodaterületet lehet bérelni – fontos, hogy itt nem a négyzetméterért fizetünk, hanem magáért a munkaállomásért, és a hozzá tartozó szolgáltatásokért. A kimeríthetetlen kávé és teapult az agyviharzások, vagy az életmentő csendes pillanatok helyszíne is lehet. A konyhai és lounge részbe bárki bevonulhat enni-inni, megismerkedhetünk a többi bérlővel is. Ezek a szociális kapcsolatok létfontosságúak a lelki jólétünknek, valójában akkor jövünk rá, mennyire, ha kiesnek az életünkből. A munkahelyi találkozások megnyugtatóan hatnak, egy ötperces beszélgetéstől máris felüdülünk, a myhive erre is lehetőséget nyújt. A helyi community managerek által szervezett networking események, szakmai és szórakoztató workshopok is teret adnak a feltöltődésnek vagy akár a társas kapcsolódások kibontakozására.

A nyitott közösségi tér bármelyik pontján be lehet rendezkedni
, ki-ki választhat a bárszékes, irodai fotelos, irodai székes megoldás közül. Ha interjút kell készítenünk, megbeszélést szerveztünk, vagyis egy csendesebb sarokra van szükségünk, elvonulhatunk a szeparált focus roomba. A táskánkat, értékeinket csak betesszük a bejáratnál található, zárható faliszekrénybe, és irány a munkaállomás.

A merev fa vagy tonettszékek, süppedős párnák helyett végre a hátgörbületünkhöz illeszkedő irodaszékben lehet dolgozni, az íróasztalt pedig gombnyomásra a testmagassághoz állíthatjuk. Felesleges hangsúlyozni, milyen fontos a megfelelő ergonómia a munkahelyünkön: a kényelmes ülőhely megkímél bennünket a hát- és nyakfájástól, izomfeszültségtől. Pontosan ezek az szogáltatásbeli apróságok hozzák létre azt a munkakörnyezetet, ahol az alacsonyabb stresszfaktor révén hatékonyabban, testileg-lelkileg egészségesebben lehet dolgozni.A közösségi irodák piacát nézve a myhive tényleg extra szolgáltatásokkal jelentkezik. A mycoworkben lehet például zárt telefonvonalat kérni, nyomtatni, sőt a meeting room az utcáról belépve, gyors határidővel is kibérelhető. Szintén különlegesség, hogy az irodákat a nap 24 órájában lehet használni.

A myhive 20 fő alatti cégek számára is kínál megoldást. A bérlők itt dedikált, privát irodát bérelhetnek, amelyben személyre szabható szolgáltatásokat kérhetnek.

A myhive irodatereit minimum 1 hónapra lehet bérbe venni, de akár egy évre is szerződést köthetünk.

Igen valószínű, hogy itt nagyobb hatásfokkal fogunk tudni dolgozni. Persze, nem minden a termelékenység, ha aktívabb napi társas kapcsolatokra vágyunk, azokat nem csak a közösségi irodában találjuk meg, a házakban szervezett 90 perces bulikban (Haloween, latin parti) is. Már-már szállodai szintű kiszolgálásként értelmezhető a well-being szolgáltatások közé tartozó masszázs, manikür, alkalmi smink vagy a ruhatisztító. A bérlőközönség függvényében az egyes házakban választhatunk a jógaóra vagy az edzőteremi mozgás között.

Ha mérleget kell vonnunk, ebbe a modern, fiatalos, komfortos munkakörnyezetbe nem okozna nagy nehézséget beköltözni.