Transzformációs életjáték

Fogalmazd meg életed nagy kérdését: mi az, amire kiutat, megoldást, feloldást, választ szeretnél találni, milyen erőforrásokra van szükséged ahhoz, hogy terveid sikerüljenek?

Ez alkalommal egy különleges önismeret fejlesztő társasjátékot, a Transzformációt próbálhatjátok ki Bors Mária hivatásos játékvezető segítségével.

Fogalmazd meg életed nagy kérdését: mi az, amire kiutat, megoldást, feloldást, választ szeretnél találni, milyen erőforrásokra van szükséged ahhoz, hogy terveid sikerüljenek? A játék folyamán meglepő felismerésekre fogsz jutni a problémáddal kapcsolatban. Nem egy megszenvedett tapasztalat eredményeként, hanem egy játékos heuréka-érzés kíséretében.

Ez a társasjáték egy csodálatos közvetítő eszköz ember és ember, ember és a magasabb dimenziók, valamint a saját magunkban meglévő tudatszintek között. A több órán át tartó játék alatt - mindvégig a felvetett kérdésre koncentrálva – mint egy belső utazásként végigmegyünk saját fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szintjeinken. Lassan kivilágosodik a kép, felderengenek a lehetőségek, tisztázódnak a megoldandó és elvégzendő feladatok, s már csak rajtunk áll, hogy abból a sok-sok felismerésből és „aha” élményből, amit a játék nyújtott nekünk, mi az, amit meg is tudunk valósítani.

Ez maga a transzformálás, a transzformálódás, a bábból gyönyörű szép pillangóvá válás folyamata!

Gyere el és próbáld ki a Transzformációs játékot!

Időpont: június 18. vasárnap 10:00 - 17:00
Helyszín: Arany Buddha, 1093 Bp. IX. Lónyay u. 36
Játékvezető: Bors Mari
Részvételi díj: 5000.- (egész napra, személyenként)
Bejelentkezés: a központban (Jelentkezési ív kitöltésével és 1000.- Ft előleg befizetésével/max. 4 fő )
További info: Tel.:2104359 Mobil: 06/70/3658177, info@aranybuddha.com, Arany Buddha
További időpontok: július 2./9./16. vasárnap

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT!