Készségek és kihívások - Milyen munka való Neked? A 6....
Címlap / Ezotéria / Készségek és kihívások - Milyen munka való Neked? A 6. asztrológiai ház eligazít!

Készségek és kihívások - Milyen munka való Neked? A 6. asztrológiai ház eligazít!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ügyes vagy kétbalkezes? Sikeres vagy mindenre alkalmatlan? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kapunk választ a hatodik asztrológiai házban. Mit ígér neked? Hogyan segít eligazodni karrieredben és a munkahely megválasztásában? Megtudhatod! 

Miről árulkodik a 6. Ház?
A 6. Ház, elemző képességünkről árulkodik, amelynek nagy hasznát látjuk, ha célokat akarunk kijelölni magunknak. Gyakorlatias hajlamunk is itt mutatkozik meg, amely segítségével a mindennapjainkat megszervezzük. Kritikus hajlamunk szintén a 6. Ház hatásköre, itt mutatkozik meg, hogy mennyire vagyunk alkalmazkodó képesek a hétköznapokban.

Mit jelent a 6. Ház viselkedésünk szempontjából?
A gyakorlatias szemléletmód kulcsfontosságú a 6. Ház értelmezésénél, hiszen arra világít rá, hogy miként éljük a mindennapjainkat. Valójában ez a ház az "út", amelyen keresztül elérhetjük a távolabbi céljainkat is. Megmutatja, hogy mennyit dolgozunk a terveinken, s a munkavégzésünk milyen minőségű. A kitartó, elkötelezett munka is itt jelentkezik, az igény arra, hogy hasznosnak érezzük magunkat.


Bolygók a 6. Házban
A bolygók a 6. Házban Hétköznapi életvitelünket szimbolizálhatják. Lehet, hogy fontosnak tartjuk az egészséges táplálkozást, s olyan ruhákat szeretünk hordani, amelyek természetes anyagból készültek. Mindennapi segítőinket is itt találhatjuk meg, amelyek a mai kornak megfelelően, hasznos, és nagy tudású háztartási gépek, munkaeszközök lehetnek.

HarmoNet tipp: Okos vagy agyatlan? - A 3. ház kérdésköre az asztrológiában >>

Eleve elrendeltetett, hogy milyen munkahelyre tehetünk szert?
Hogy mennyit kell dolgoznunk életünk során, az eleve meghatározott lehet. Fontos, hogy felismerjük a saját lehetőségeinket. Ha sok munkát kell felmutatnunk, akkor tegyük ezt olyan munkahelyen, ahol valóban van előrelépési lehetőség. Ha, pedig jelen életünkben nem a munka a központi feladat, hanem például az életöröm, akkor elégedjünk meg kevesebb erőfeszítéssel.


Változtathatunk az életmódunkon?
A betegségekre való hajlam előre meghatározott, hiszen bizonyos genetikai adottságokkal rendelkezünk. Ám pont a 6. Ház az a terület, ahol felismerhetjük, hogy ezeken a hajlamokon változtathatunk az életmódunk átértékelésével. Itt találhatjuk meg azokat a személyre szabott módszereket, amelyek valóban megtámogatják az egészségi állapotunkat, erőnlétünket.

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 9259 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x