Spirituális talk show - Drunvalo Melchizedek tanításai élőben,...
Címlap / Ezotéria / Spirituális talk show - Drunvalo Melchizedek tanításai élőben, online!

Spirituális talk show - Drunvalo Melchizedek tanításai élőben, online!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-22

Szerdán, 2009. július 29-én Drunvalo Melchizedek egy élő spirituális talk show-t tarts az Interneten. Mivel az esemény élő, így akár Ön is feltehet Drunvalónak kérdéseket szöveges chaten keresztül, amikre a válaszokat Drunvalo élőben adja meg! 

 

A különleges esemény csak az EZO.TV weboldalon lesz elérhető.
Az eseményen való részvételhez kattints ide! >>


A szikrát kutatjuk
Az emberiség a kezdetek óta keresi az Élet célját értelmét.
Néha sikerül megragadnunk, néha viszont, mint a mai, modern időkben, tökéletesen mellényúlunk.

Ma a Valóságnak csak a felszínét látjuk. Ritkán nézünk a felszín alá, hogy meglássuk a lényeget. Amikor megtaláljuk azt, ami túl van életet és halálon, ami megelőzi a teremtés kezdetét is, és mindannak a forrása, ami létezik és ami nem – akkor fellélegezhetünk és felidézhetjük az Igazságot. Az Igazság pedig, ahogy ezt már milliószor elmondták, felszabadít.

Eben a műsorban számtalan irányban tapogatózunk majd, hogy lassan feltárjuk ezt az Igazságot és közben jól érezzük magunkat. Ez fontos, mert a jókedv szorosan hozzátartozik az Igazsághoz.

2012.12.21.: A titkokat rejtő dátum
Az első műsorban a 2012. december 21-i dátummal foglalkozunk majd. Több száz cikk, könyv és film is foglalkozik ezzel a dátummal, mert a világszerte elterjedt, hogy ez az időpont felé szerepel a mexikói, belize-i és guatemalai maják jóslatában. Állítólag.

Valójában azonban a 2012. december 21-i dátum nem az, aminek látszik. A külvilág, a régészek, egyetemek, kormányzatok és a maja kultúrát tanulmányozó tudósok értelmezték így a maja történelmet és a ránk váró jóslatokat. A maják szerint azonban ezek az értelmezések pontatlanok.

Honnan tudom?
Onnan, hogy a Maja Tanács és az összes, 440 maja törzs vezetője, Don Alejandro Cirillo személyesen elmondta nekem. A maják maguk azt állítják, ők az elmúlt 527 évben egy szót sem szóltak, vagyis mindaz, amit a majákról olvasunk, hallunk vagy látunk, nem tőlük, maguktól származik.

Engedélyt kaptam rá, hogy az első webes adásban hozzáfogjak felfedni, mi a tényleges jóslat – ez pedig teljesen más, mint amiről eddig hallottunk. A jóslatnak ugyanis csak az első felét fejtették meg, holott a második rész az, ami megvilágító erejű.

Helyezzék hát kényelembe magukat, gyújtsanak meg egy mécsest, készítsenek egy csésze forró teát és találkozzanak velem a hálón szerdán, 2009. július 29-én.
Sok van, amit megoszthatunk egymással!

(Figyelem! Magyar szinkrontolmácsolást kizárólag a július 29. 19.00 órakor kezdődő adásra biztosítanak.)

Az adáshoz kérlek kattints IDE >>
 


 
 
[ 4603 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x