Asztrológiai előrejelzés: április - Miért vagy mélyponton?...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Asztrológiai előrejelzés: április - Miért vagy mélyponton?

Asztrológiai előrejelzés: április - Miért vagy mélyponton?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-06

Visszatérő félelmeid vannak? Gyenge az önbizalmad? Kevés az energiád? A Szaturnusz bolygó hatásait szenveded el! 


Rendezvénynaptár
Április első harmadában a Szaturnusz-Nap szembenállás energiaszintünket mélypontra viszi. Fáradékonyabbak leszünk, minden sokkal nehezebben megy. A lelki problémákkal küzdők még borúsabban láthatják az életet. Ha visszatérő félelmeink vannak, akkor előfordulhat, hogy „bevonzzuk” ezeket, a tranzit elhozhatja félelmeink gyakorlati megtapasztalását. Önbizalmunkat nap, mint nap letörik, sorozatos kudarcélményekben lehet részünk. Kreativitásunk nem tud megnyilvánulni, inkább az unalmas, nehéz napi teendők kerülnek előtérbe.


Hó közepén a Merkúr-Jupiter együttállás remek ötleteket adhat, ám sajnos a Szaturnusz támadása nem engedi, hogy a gyakorlatban is megvalósíthassuk az ötleteinket. Bevillannak a jó gondolatok, de kiderül, hogy semmi esély a kivitelezésre. Hangulatunk a vibráló nyugtalanság és a szélsőséges lehangoltság között ingadozhat.

Április 16-án különösen feszült napunk lehet, ami a Hold-Plútó kvadrátnak köszönhető. Indulatosabbak leszünk, egész nap nyugtalanság, sértődöttség lesz jellemző ránk.Április 21-én elfogadóan viselkedünk egymással
, jobban megértjük munkatársaink családtagjaink érzelmeit. A hibáikat is könnyebben elnézzük, így remek kompromisszumokat köthetünk. Ha haragban vagyunk, akkor tegyük meg az első lépéseket a békülés felé!

Április 27-től, a hó végéig a Plútó-Nap trigon energiát, lendületet ad. Úgy érezzük, hogy a hegyeket is meg tudnánk mozgatni, önbizalmunk fokozottan nyilvánul meg. Fontos, hogy ne toljuk magunkat minden helyzetben előtérbe! A szex sokkal jobban működik, egészen mély élményekben lehet részünk. Vigyük vissza kapcsolatunkba az izgalmat!

Kunsay Melinda

Képek:
piqs.de: marbli_de - iMoon!
piqs.de: fotodruide - Walisischer Planet 
 
[ 6479 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x