Mit jósolnak a csillagok az angol királyi párnak?
Címlap / Ezotéria / Mit jósolnak a csillagok az angol királyi párnak?

Mit jósolnak a csillagok az angol királyi párnak?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-04

Április 29-én, pénteken munkaszüneti nap lesz Nagy-Britanniában, az év esküvőjén. Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton ezen a napon tartják esküvőjüket a Westminster apátsági főtemplomban. Vajon tartós lesz-e az álompár frigye? Miről árulkodik Kate Middleton és Vilmos herceg házasságkötésének asztrológiai képlete? 

 

Vilmos herceg és Kate Middleton esküvői ceremóniája pénteken, 11 órakor kezdődik. A ceremónia időpontja asztrológiai szempontból első ránézésre kellemes eseménynek látszik, bár a hangsúly inkább a külsőségeken van.  (Oroszlán Ascendens). A képletből egyértelműen látszik, hogy a házasságot nem annyira az érzelmekre alapozzák (az első időkben ezzel sem lesz gond), hanem inkább a külső elvárások generálják. Mindkét fél hasznosnak, előrelépésnek éli meg, erkölcsi emelkedésnek. (Nap a X. házban). A „kirakat” nagyon fontos a kapcsolatban, a hírek szerint Kate már most 30 millió forint értékű plasztikai beavatkozást tervez elvégeztetni magán. Tervei között szerepel egy mellnagyobbítás, egy teljes fenékformázás, csípőigazítás, ajakfeltöltés, botox kezelés, egy kisebb szemkörnyéki műtét, minimális orrműtét, és porcelán fogak. Vagyis tele van szorongással, nyilvánvalóan zavarja, hogy a világ egyik legközismertebb nőjévé vált.


A későbbiekben a házasság során a nyilvánossággal járó munka és stressz, a kívülről a pár felé irányuló állandó figyelem elronthatja a kezdeti lelkesedést. A kapcsolatban sok indulat és vita várható, akár botrányos jelenetekre is sor kerülhet. A veszekedések hirtelen pattannak ki, de a legtöbbször megmaradnak a verbális agresszió keretein belül. Mivel alapvetően megvan kettőjük között a vonzalom, van esély rá, hogy az érzelmeket sikerül megmenteniük. A súrlódásra, konfliktusokra azonban szükségük van, hogy fenn tudják tartani egymás érdeklődését. (Mars – Hold trigon).

A vonzalom Kate részéről jóval nagyobb, mint a herceg részéről, Vilmos tökéletesen hozza Kate Mérleg Marsát – a bolygó által meghatározott férfi képét.

Vilmos részéről már nem ennyire egyértelmű a helyzet, hiszen a herceg Bika Vénuszával egy jóval „egyszerűbb”, „szokványos” karakterű nőt tudna elképzelni maga mellett. Ezzel szemben Kate igazán különleges, önálló, szabad nő (Vízöntő Vénusz), akinek esze ágában sincs teljes szívéből elkötelezni magát.

Néhány évig viszonylag zökkenőmentesen működhet a kapcsolat, de abban a pillanatban, amikor Kate nem tudja már kontrollálni szabadságigényét, és túl sok lesz számára a figyelem, a kapcsolat komoly erőpróbával kerül szembe.

A házasságkötés időpontjának képlete


Kunsay Melinda

 
 
[ 6208 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x