Heti tarot-előrejelzés: halál és új kezdet
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: halál és új kezdet

Heti tarot-előrejelzés: halál és új kezdet

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Kezdetét veszi az első teljes iskolai hét, valamint az első igazi őszi hét. Ez utóbbi nem csak az időjárásban hoz változást, hanem a dolgok alakulásában is. A hét lapja megmutatja, hogy hetünkre egészében mi lesz jellemző, és a további 21 lap pedig útmutatással szolgál a hét napjaira. 

A múlt heti előrejelzésben alkalmaztam elsőnek az alábbi kirakást, melynek során csak a 22 lapos nagy arkánumot használom. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a kirakással kapcsolatban, így most újra e szerint ismerjük meg az új hetünket.

A hét lapja: Halál – XIII.
Erre a hetünkre a lezárás lesz a jellemző. Nyugodjunk meg, a Halál lapja nem feltétlenül jelent halált. A lap arra utal, hogy ezen a héten bele kell rázódnunk egy új helyzetbe, egy új időszakba, amely más lesz, mint az eddigi jó pár hónap. A lap nem mutatja meg, hogy pozitív vagy negatív változás, vagy helyzet következik, de ez egyébként is attól függ, hogyan viszonyulunk a történésekhez. A jó is lehet rossz, úgy, ahogy a rossz is lehet jó. Viszont a lap arra is figyelmeztet, hogy ha bármiféle rosszullét törne ránk, ne az otthoni patikából próbáljuk meg orvosolni a bajt.


Hétfő – szeptember 5. (Igazságosság, Hold, Mágus)
A hölgyek ma figyeljenek arra, hogy a poénokat poénoknak vegyék, a vicceken ne boruljanak ki. Ha a vicceket félreértelmezik, ebből nagy viták, konfliktusok is lehetnek. Az új helyzetek ma is könnyen feszültséget szülnek, de aggodalomra semmi ok: feltaláljuk magunkat! A mai nap magában rejti a szeszélyességet, a kiszámíthatatlanságot, a bizonytalanságot, amikor hiába alapozzuk meg a dolgokat körültekintően, jöhet egy hurrikán, ami mindent elsöpör. Így a mai napra nem is érdemes bármilyen jóslatot adni, viszont jó ötlet lehet megőrizni a higgadtságunkat!

A nap arkangyala: Zadkiel

"Csak jót tesz a helyzetnek, az érintetteknek és önmagadnak is, ha meglágyítod a szívedet."



Kedd – szeptember 6. (Uralkodó, Sorskerék, Bolond)
Talpra állunk, és amit esetleg tegnap összezavartunk, azt most helyretesszük. A mai napot nevezhetnénk a „hibaelhárítás napjának” is. A helyzeteket ma könnyen uraljuk, és a felmerülő problémákat könnyen orvosoljuk. Nem leszünk görcsösek: ha valami nem megy, nem erőltetjük. Vigyázzunk arra, hogy ma könnyebben belemehetünk egyéjszakás kalandokba, így aki párkapcsolatban él, tartsa szem előtt a hűség erényét. Egészségünkben figyeljünk a lábainkra és a kezeinkre, ugyanis a keddi napon a végtagjaink nagyon érzékenyek lehetnek!

A nap arkangyala: Ariel

"Legyél bátor, és állj ki az elveid mellett!"


Szerda – szeptember 7. (Nap, Torony, Feltámadás)

A nap első fele a legjobban alakul, és nem lesz gondunk a korai keléssel, amennyiben iskolába vagy munkahelyre sietünk. Kicsit változtatva a közmondáson, ma jobb lábbal kelünk fel. Dél környékén viszont könnyen bántunk meg embereket, könnyen sértődünk meg, így lehetséges, hogy a délután és az este már nem fog felhőtlenül telni. Érdemes a felmerülő feszültségeket mielőbb tisztázni - ne emésszük magunkat a gondok miatt. Egészségünkben érdemes figyelni az emésztésre, ne fogyasszunk ma nehéz ételeket. Ma tartsuk szem előtt, hogy egy párkapcsolatban a szeretet és a törődés az, ami megfűszerezi a kapcsolatot.

A nap arkangyala:
Raguel

"Mi, angyalok valamennyi érintett szívét megnyitjuk. A nézeteltérések most elsimulnak."


Csütörtök – szeptember 8. (Mérték, Erő, Akasztott)

Szerencsés előjel a Mérték lapja, így a napunkra is hatással lesz a pozitivitás, a boldogság és a harmónia. A mai napra megadatott minden ahhoz, hogy kitűzött terveinket elérjük. Erő, energia, kitartás, akarat és hit – ez az öt dolog kell ahhoz, hogy terveinket beteljesíthessük, és a ránk bízott feladatokat ma teljes mértékben ellássuk. Könnyen bánunk, és könnyen szót értünk ma a fiatalokkal. A szülőknek ajánlom, ha tinédzser korú gyermekük van, hogy használják ki a mai napot - minden ellentétet, problémát meg tudnak beszélni gyerekükkel!

A nap arkangyala:
Mihály

"Legyél tisztában a vágyaiddal, és mindig lebegjenek a szemed előtt rendületlen hittel."



Péntek – szeptember 9. (Diadalszekér – Csillag – Főpap)

A tegnapi megfeszített munkánk eredményét igazán ma látjuk. Ez a nap szóljon egy kicsit a munkáról, és egy kicsit a pihenésről. Ne strapáljuk agyon magunkat, viszont teljesítsük a minimális követelményeket a munkahelyen vagy az iskolában. Plusz munkákat, extra megbízásokat, főleg, ha a pénz miatt nem vagyunk rászorulva, ne vállaljunk el, helyette lazítsunk otthon, vagy ha még jó idő van, a strandon. Titkolózásokba, hamisságokba jobb, ha nem gabalyodunk bele, mert megbánhatjuk cselekedeteinket.

A nap arkangyala: Rafael

"Lélegezz mélyet, majd lassan fújd ki, hogy fölfrissülj, és elengedd a régi mintákat."


Szombat – szeptember 10. (Válaszút, Uralkodónő, Remete)

A magány és a csend szükségeltetik ahhoz, hogy ma 100 %-osan feltöltődjünk. Érdemes meditációval tölteni pár órát, és figyelni a belső hangra. Az este folyamán iktassunk be egy párkapcsolat-élénkítő programot, amelyet megalapozhatunk egy pikáns vacsorával! Az este az ágyban is folytatódhat, vagy egy extrém helyen, ugyanis ma a kalandvágyunk is csúcsokat dönt. A hölgyeknek ajánlom, hogy ma bátran legyenek úrnők, és uralkodjanak!

A nap arkangyala:
Rafael

"Gondjaidat bízd ránk, angyalokra, hadd vegyük le válladról a terhet."


Vasárnap – szeptember 11. (Főpapnő, Világmindenség, Ördög)
A hét utolsó napján lehetőség nyílik a pihenésre, a lazításra, a „naplopásra”. Bátran menjünk túrázni, kirándulni, vagy egyszerűen menjünk olyan helyre, ahol feltöltődünk, és boldognak érezzük magunkat. Ha valaki a kertjében, a madarak csicsergésénél töltődik fel, töltsön pár órát a szabadban. Figyeljünk arra, hogy ezek a programok, a család összes tagját kielégítsék, ugyanis mindez egy jó „családépítő” szórakozás is lehet.

A nap arkangyala:
Zadkiel

"Csak jót tesz a helyzetnek, az érintetteknek és önmagadnak is, ha meglágyítod a szívedet."

Papp Máté
www.astroworld.hu/matejos
Forrás: www.astroworld.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6250 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x