MerKaBa: a felemelkedés járműve
Címlap / Ezotéria / MerKaBa: a felemelkedés járműve

MerKaBa: a felemelkedés járműve

Forrás: Larimar
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ma már a spirituális beavatások könnyebben, gyorsabban és egyszerűbben történnek, ám a szeretet gyakorlása nélkül nem jutunk messzire. Segít ebben a "felemelkedés járműve", a titokzatos MerKaBa.  

Kellő szorgalommal, alázattal és önzetlen tiszta szándékkal egy stabil, tudatos alapállapotot lehet elérni és megtartani, amit később továbbfejlesztve már biztos tudásként és alapképességként lehet használni a mindennapokban. Soha sincs késő az elinduláshoz, a döntéshez, a választáshoz. A belső rendszeres munka olyan, mint egy kis magnak a cserép, a föld, a víz és a fény egyszerre, amiből meg fog születni az új élet.

Ha már elindult a lélek az ébredés útján, onnantól kezdve felgyorsul minden körülötte. Jelen vannak, kísérik a saját Csillagcsalád tagjai, a különböző dimenzionális Fénylények, Angyalok, Segítők, Gyógyítók, és a magasabb szellemiségű Fénymesterek is. Szinte kézről-kézre adva terelgetik és vezetik ezen a láthatatlannak tűnő Fényösvényen. Ma már az aktivációk, beavatások könnyebben, gyorsabban és egyszerűbben történnek. Nincs idő a bonyolításokra. Folyamatosan ki kell nyilvánítani a gyógyulási, ébredési és döntési szándékainkat, szellemi céljaink és eredményességünk eléréséért.

Hogyan lehet az, hogy ezzel a mi „földi-emberi” szeretetünkkel nehéz teremteni, nehéz jól alakítani a dolgainkat és nehéz bármit is elérni? Van különbség a földi szeretet és az Égi szeretet között?

A földi szeretet az a szeretet minőség, ahogyan most, a jelen pillanatban képesek vagyunk szeretni, a szeretetet megélni és felfogni. A „földi” szeretet, mondhatni vízszintes természetű, mivel a tudatunk, a látásmódunk és az életszemléletünk is ilyen, mert e paraméterek között élünk, ezért nem tud kivetülni a magasabb létsíkok felé. A test „valósága” és a személyiségünk erőssége gátol és visszatart ebben.  Az „égi” szeretet függőleges tengelyű, mely összekapcsolja és egyesíti a magasabb dimenziók valóságait.

A két szeretet-állapot közötti összekötő kapocs egy különleges szakrális geometria alapú fénymező szövedéke, melyet MerKaBának hívnak. Ez egy csillag-tetraéder, amely olyan, mintha két piramist az alapjaival megegyezően, félig egymásba csúsztatnánk. A MerKaBa egy tudatos légzéssorozat, a szívszintek egyesült szférikus légzése, ami úgy működik, mint egy koncentrált, egyesített tudatú fénygenerátor. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy lelki és magasabb szinten is tudatosan összekapcsolódjunk az interdimenzionális fényrészeinkkel, és szívünkben megerősödve teremtsünk, minden időn és teren át. A MerKaBa egy olyan fényeszköz, mely a 3. dimenzióból felemeli a szeretetünket, áthangolja, megtisztítja és hatványozottan áthelyezi a szívcsakra központjába, a 4. dimenzió fénytartományába. Ezt mindenki elérheti.


Talán azért lehet nehéz a mi a szeretetenergiánkkal való teremtés, mert nem a Felsőbb Énünkön keresztül és a szellemi erők segítsége, vezérlése által próbáljuk használni és kiterjeszteni, hanem a személyiségünk által az ego vágyait, álmait követve, elsődlegesen fizikai szintű célokra koncentrálunk. Pedig annál jóval többről van itt szó.

Egy példa: szeretnéd a kertedben a virágokat meglocsolni egy slaggal, de az nincs összekötve a vízcsappal, és nem érted, hogy miért nem jön a víz? Addig nem tudsz olyan mértékű és minőségű feladatokat ellátni, felvállalni és eszköze lenni a nagy Egészben, amíg ezek az alaplépések hiányoznak. A saját Fényforrásunkhoz való közvetlen kapcsolódás! A szeretetenergiát ne akarjuk csak a fizikai síkon megjeleníteni, mert természetéből adódóan mindenütt jelen van, mindent körülölel, mikro- és makroszinten egyaránt.

Tehát akkor mindenkinek van MerKaBája, aki tiszta érzésekkel tud szeretni? Ilyen egyszerű lenne?

Nem most van először MerKaBánk, volt már több fénykorszakban is. Legutoljára Atlantiszon rendelkeztünk olyan fajta tiszta minőségű, koncentrált szeretet energiával, amikor működött, fent tudtuk tartani évezredeken át és különféle dolgokra használtuk is.

A MerKaBa egy kozmikus csillagjármű a dimenziók között, ami csak tiszta szeretettel és fénnyel működik!


Mással nem.  Ami viszont különleges a mostani időszakban mind a Föld, mind a rajta élő emberek számára, az egy egyedülálló lehetőség: most jött el az ideje annak, hogy ezzel élhetünk és ez a legmagasabb szellemi szintekig hatással lesz majd. Miről is van szó? Most eljött az idő, hogy meggyógyítsuk a sérült emlékek magunkban őrzött-hordozott lenyomatait, és újraépítsük, újra aktiváljuk ezt a hatalmas élő fénycsillagot magunkban. Korábban ez csak a beavatottak és a szigorúan a spirituális úton járók számára volt ez lehetséges, ma azonban szabadon tanulható és elsajátítható ez az eljárás. Vannak ma már sokan olyan fejlett szellemiségű és tiszta érzésvilágú felnőttek és gyerekek, akiknek az Égiek automatikusan gyógyítják és elindítják a MerKaBáját. Ez olyan nekünk, mint egy multidimenziós csillagtest, amely megnyitja számunkra a kaput a magasabb rendű létezés felé.

Hogyan lehet a szeretet által az Egységet elérni és megtartani ezt az állapotot? Hogyan induljak el, mi az első lépés?

A fizikai síkról kell kiindulni. Ahhoz, hogy az Egység állapotát megtapasztaljuk, először önmagunkban kell rendet tenni. Első lépésként a férfi és a női oldalunk egyesítésével, harmonizálásával és összekapcsolásával kezdjün, és a sérült minták, programok és emlékek gyógyításával. Úgy nem lehet ezt megvalósítani, hogy csak az egyik pólust élem meg, a másiktól meg elfordítom a fejem, nem veszek róla tudomást, az esetleges múltban gyökerező traumák miatt. Sokan sajnos a felszínen söprögetve, ímmel-ámmal foglalkoznak csak ezzel a területtel, mert nehéz és fájdalommal jár. Rengeteg problémánk, legyen szó szülő-gyerek, párkapcsolati vagy munkahelyi nehézségekről, ebben gyökerezik! Amint felszínre jutnak ezek az elfojtott, elzárt érzelmi töltések, felszabadulnak az itt blokkolt fontos információk, félreértések, az itt rekedt lélekrészek, helyreáll a belső rend és a harmónia testi és más szinteken is. De ehhez végig kell haladnunk ezen a folyamaton. Létfontosságú terület és feladat ezzel foglalkozni. Aki például nőként nem tudja feldolgozni a saját apjával való súrlódásokat, a férfi energiával való bármikori sérüléseket, traumákat, ha van ilyen, az a saját férfi oldalát sem hajlandó elfogadni, gyógyítani és megélni. Így a blokk nemcsak a párkapcsolatban lesz jelen, hanem az élet minden területén, és gondok adódhatnak a teremtéssel, a manifesztációval és az aktivitással. És ugyanez fordítva. Az a férfi, aki a saját anyjával, és a női princípiumú energiával való sérelmeket, konfliktusokat nem tudja elfogadni, korrigálni és feldolgozni, az a saját női oldalát sem képes megérteni, a rá jellemző sajátos minőségeit elfogadni és szeretettel magába fogadni. Így az érzésekkel, az érzelmek megtapasztalásával, megélésével, kimutatásával és továbbadásával is problémái lesznek.



Pontosan mik is azok a lélekrészek? A lélek darabjai? Lehet azt érezni, ha ezek leválnak rólunk?


Ezek érző, élő emlékképek, emlékpillanatok, melyeknek a legnagyobb és legerősebb az intenzitásuk és érzelmi töltésük mélyen tárolt. Bizonyos fennálló lelkiállapotunkban különböző negatív élmények, átélések hatására kivetülnek, kilökődnek az érzelmi testünkből. Ilyenkor valahol a lélek egésze is sérül, a kiváltó ok intenzitásától függően. Úgy kell elképzelni, mintha a lelked szimbolikusan egy kristályváza lenne. Bármikor ezen életedben, ha először érte ezt egy nagyobb horderejű ütés, akkor nem hullik szét darabjaira azonnal, csak megrepedezik sok-sok kisebb-nagyobb részre. És az újabb és újabb negatív érzelmi impulzus, mélyebb szomorúság, bánat, csalódottság pillanatok és lelki fájdalmak ezeket, mint apró területeket a váza különböző oldalán elkezdik lebontani és lassan kihullik az egészből. Így válnak le rólunk láthatatlanul és majdnem érezhetetlenül. Azért majdnem, mert ezek azok a fájó emlékeink, melyek akár a mai napig is előjöhetnek, megmutatkozhatnak és hasonló helyzetek, szituációk alkalmával bevillannak képek, gondolatok, érzések és reakcióminták formájában is. A lelki sérülések orvoslás, gyógyítás nélkül testi és szellemi problémákhoz is vezethetnek. Nagyon sokan mesélik, hogy nem tudnak érezni, érzékelni, a szépnek, a jónak kellőképpen megnyílni és viszonozni. Igen, mert le vannak kötve az érzelmi energiáik, ilyenkor nincsenek a léleknek szabad és tiszta részei, területei. Ez már lélekgyógyászat.

Nagyon fontos lenne ezeket minden embernek tudatosan is megtanulni kezelni, hiszen mindezek következményei lehetnek az a fáradtság, fásultság, erőtlenség, depresszív állapotok, lelki gyengeségek és túlérzékenységek, amik ma, napjainkban az emberek zömét érinti és jellemzi! És ezek csak a jelen életbeli terhek. Sajnos, életről-életre így hordozzuk és visszük a hátunkon az egyre nagyobb zsákokat. Nem érdemes azonban elkeseredni, hiszen ezek kioldására, feldolgozására is megvannak a megfelelő technikák, amelyek kioldhatják az összes többi, ahhoz hasonló blokkok mindenkori hatását a tér és idő valamennyi aspektusából. Így tisztulnak meg a galaktikus és ősi tudásunk, bölcsességünk emlékképei. Ezek, tiszta esszenciális erőként felébredve aztán segítenek újra emlékezni arra, kik is vagyunk, illetve segítségükkel visszatérhetünk a szívből teremtés, az öröm és fény eredendő létállapotába.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 16276 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x