A tarot jóslata és 5 parancsolata 2012-re
Címlap / Ezotéria / A tarot jóslata és 5 parancsolata 2012-re

A tarot jóslata és 5 parancsolata 2012-re

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

A 2011-es esztendő nem éppen a könnyűségéről, felhőtlenségéről volt híres. Sok megpróbáltatást, nehézséget kellett átélnünk. Az óév fő feladata az építkezés, az újragondolás volt. Aki mindezt megtette, annak számára az új év sikereket, és anyagi gazdagságot hozhat. Az elkésetteknek viszont új lehetőségeket kínál 2012. 


Rendezvénynaptár
Az újévi kirakás egy maja piramist formáz, amellyel még jobban megerősítjük a jóslat sikerességét, és ráerősítünk az energiákra. A jóslás sikerességét szolgálja még az, hogy az egyes sorok különböző jelentései szinte megegyeznek a piramis köveinek feladataival.

  • Első sor: a feladat
  • Második sor: a teendők
  • Harmadik sor: a problémák
  • Negyedik sor: az alapok


Mielőtt belevágnánk a jóslat kielemzésébe, nézzük meg a tarot 5 parancsolatát 2012-re:
1.) Válj meg bizonyos dolgoktól!
Mindannyiunk életében vannak olyan tényezők, dolgok, amelyek csak hátráltatnak életünk és utunk során. Lehet akár ez egy munkahely, egy barát, egy szokás, vagy éppen egy energiablokk. Ezektől a hátráltató tényezőktől érdemes minél hamarabb megszabadulni. Ha kirajzolódott bennünk az, hogy életünket mi korlátozotta, szabaduljunk meg tőle mielőbb.
    
2.) Erősítsd meg a hitedet!
A hit az előrehaladás fontos eszköze. Az önbizalomhiányos emberek fő problémája az, hogy nincs meg az önmagukba vetett hit, ezáltal az Istenbe vetett is elvész. Fontos tehát, hogy bármelyik spirituális, vallási úton haladunk (buddhista, keresztény vagy bármilyen más világnézet), ne engedjük, hogy bárki is megingasson. Sokan szeretnék azt látni, hogy mi félénkek, reményvesztettek vagyunk, de ez nem így van, és ne is engedjük, hogy különböző eszközökkel ezt elérjék.
    
3.) Pihenj, lazíts, meditálj!
Ne hajszoljuk túl magunkat, mindig csak annyit vállaljunk be (munkából), amennyit el tudunk végezni. Ne menjen a munka a pihenés, a szabadidő, a család rovására, mindig legyen meg az egészséges határ ezekben a dolgokban is. Az újévben minden nap szánjunk minimum 5 percet egy kis relaxálásra, vagy éppen imádkozásra, amikor fohászunkkal összekapcsolódhatunk az Univerzummal.
    
4.) Szeresd az embereket!
Fontos, hogy az új évben eresszük szélnek az előítéleteinket, és nyissunk tiszta lappal mindenki felé. Az új esztendő elhozza azokat a lehetőségeket, amely által előítéletek nélkül viszonyulhatunk embertársainkhoz. Meg kell tanulnunk, hogy minden ember egyenlő, és tisztelünk, szeretnünk kell egymást!
    
5.) Alkoss és munkálkodj!
A 2012-es év nem arról fog szólni, hogy mindent megkapunk, csak kérni kell. Igenis meg kell dolgozni továbbra is a pénzért, a jólétért és a megbecsülésért. Mindezeket csak kemény munkával érhetjük el. Lényegtelen, hogy kétkezi vagy éppen irodai munkát folytatunk, hisz mindkét területen lehet alacsonyan és 100%-osan teljesíteni. Éppen ezért az újévben törekedjünk arra, hogy mi a 100%-osak táborát erősítsük.


Jóslat 2012-re:
A nagyobb megpróbáltatásokon már a 2011-es évben túljutottunk, viszont az új év sem lesz nagyon kezes hozzánk, ennek ellenére érzékelhetően könnyebb év elé nézünk. A döntéseket többször is át kell gondolni, nem szabad pánikszerűen cselekedni. Az egész világon egy változás söpör végig, amely különböző rendszerek összeomlását is okozhatja.

Látható jele lesz annak, hogy sokkal több torok- és légzőszervi megbetegedés lesz, mint korábban. Ennek oka lehet az, hogy 2012-ben nem merjük kimondani gondolatainkat, környezetünk elnyom minket, és szinte – képletesen értve – nem jutunk levegőhöz. Ennek ellenszere lehet az, ha véleményünket – ha van – elmondjuk és meghallgatjuk mások álláspontját.

Érzelmi területen hoz a legtöbbet az új esztendő, ugyanis mindenkiben meglesz az az érzés, hogy valahova és valakihez tartozni szeretne. A jó párkapcsolatban élők tovább mélyítik a szerelmi szálakat, míg a rossz párkapcsolatban élők véget vethetnek szenvedésüknek és egy újba vághatnak. A szingliknek sem kell tovább magányosan élni, megérkezhet az ő életükbe is a nagy Ő.


Papp Máté
AstroWorld
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 13679 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x