Önismereti utazás a Felemelkedett Mesterekkel
Címlap / Ezotéria / Önismereti utazás a Felemelkedett Mesterekkel

Önismereti utazás a Felemelkedett Mesterekkel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Felemelkedett Mesterek csodálatos tanítók és gyógyítók, akik közül sokan emberi testben is éltek a Földön. Ezek a nagy hatalmú szellemi vezetők segítenek valódi életcélod megértésében, szellemi képességeid fejlesztésében, valamint bátorságot meríthetsz tőlük a nagy változások idején. 

Mindegyik mester saját, egyedi vonással, területtel rendelkezik. Ilyen például a gyógyítás, manifesztáció, a felemelkedés vagy az emberi kapcsolatok segítése. A világ valamennyi kultúrájában és vallásában megjelennek, de nem kötődnek egyetlen felekezethez sem. Semmilyen különleges képzettségre vagy tapasztalatra nincs szükséged ahhoz, hogy élvezd a támogatásukat.

A Felemelkedett Mesterek jóskártya-csomag 44 felemelkedett mester, köztük Jézus, Buddha, Melchizedek, Kuthumi, Thot, Krisna, Ízisz, Saint-Germain, Jogananda, Salamon, Szűz Mária, Babaji, Hórusz, Apollón, Hilarion, Seraphis Bey üzenetét hordozza. Az ő energiájuk, támogatásuk, útmutatásuk egyedi segítséget jelenthet a nehéz, emberpróbáló helyzetekben, megoldanó ügyekben. Akik komolyan és elkötelezetten foglalkoznak kártyajóslással, tisztában vannak azzal, hogy a közkeletű tévhitekkel ellentétben jövendőmondásra a legkevésbé alkalmas a kártya. Mint minden jóseszköz, a kártya is tendenciákat, hajlamokat és lehetőségeket mutat a jövő tekintetében – a szabad akaratunknak köszönhetően a választás mindig rajtunk múlik.

Ezért jobb, ha nem jövőbeli tendenciákat akarunk megtudakolni a kártyából, inkább útmutatást kérünk egy-egy szituációval kapcsolatban.



Lehetséges kérdések például:
  • Milyen cselekvés/viselkedés visz most előre ebben a helyzetben?
  • Hogyan tudok a legszeretetteljesebb lenni ebben a szituációban?
  • Mire tanít engem ez a helyzet?
  • Mire van most szükségem ezzel az üggyel kapcsolatban?
  • Mi az életfeladatom?

Hogyan értelmezd az útmutatást?
A legjobb meditáció közben, illetve után használni a kártyát. Csendesedj el, tisztítsd ki az elmédet. A tökéletesebb elmélyülés érdekében végezhetsz légzőgyakorlatokat, kántálhatod az OM-ot, kitisztíthatod a csakráidat, vagy használhatsz bármilyen más technikát, ami hozzád közel áll.

Hangolódj össze önmagaddal, a Felső Éneddel, az igazi Önvalóddal – hatalmasabb éned segít nemcsak a megfelelő kártyalap kiválasztásában, hanem az adott kártya üzenetének értelmezésében is.

Hangolódj össze a kártyával is, a Felemelkedett Mesterekkel  - egy rövid imával kérheted magas szintű segítségüket és áldásukat a gyakorlatodhoz.

Fogalmazd meg a kérdésedet, problémádat egyértelműen. Tudatosítsd, hogy mire akarsz választ, útmutatást kapni.

Keverés után emelhetsz és kiválaszthatod a legfelső lapot, de ki is terítheted a kártyákat, ahogy neked szimpatikusabb.

A kiválasztott kártyához a paklihoz tartozó kis füzetben találod a fogódzókat – ezeket olvasva figyelj az átsuhanó gondolataidra, megérzéseidre, a tudatodban megjelenő képekre, finom érzékelésekre. Ha több időd is van a folyamatra, meditálj a kártya üzenetén – számos kép, információ, bevillanás jelezheti számodra, mit kell tenned.


Doreen Virtue: Felemelkedett Mesterek jóskártya útmutató könyvecskével

Édesvíz Kiadó

Kép: graur codrin / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4789 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x