Szerdai angyalüzenet: Inspiráció, sugallat, alkotás
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyalüzenet: Inspiráció, sugallat, alkotás

Szerdai angyalüzenet: Inspiráció, sugallat, alkotás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Mindenkiben ott lakozik angyali énje - és az angyali inspiráció, mely az önkifejezésre buzdít. Az önkifejezésnek több módja lehet, s szinte minden ember vonzódik valamelyik felé. 

 Az inspirált cselekvés
Az inspiráció szó maga „sugallatot” jelent. Jöhet ez akár angyalunktól, vagy felsőbb énünktől. Sokan vannak, akik tudják ugyan, hogy jól jönne egy kis alkotó, művészi tevékenység az életükbe, ám a külvilág hatására ezt nem teszik mégsem. Félnek a leértékeléstől, attól, hogy majd bolondnak tartja őket a világ mert még maradt bennük kreativitás,álmok és alkotókedv. Pedig ezek nélkül nincs inspirált munka, alkotás, s nincs önismeret sem. Azok, akik leértékelik kedvteléssel végzett munkáinkat, vagy azok gyümölcseit, bizony csupán irigyeink.
 


Angyalaink inspirációja
Az inspiráció befogadásának három fázisa van. 
  1. Az első az inspriált vágyakozás. Ekkor kérjük, vágyjuk, hogy inspiráció érkezzék hozzánk. 
  2. A második fázis az inspirált álmodozás, amikor fejben, gondolatban, belső képekben születik meg az inspiráció maga.
  3. A harmadik fázis az inspirált cselekvés melyben magunk, vagy a környezetünkben azok, akik hasonló inspirációval élnek, együtt alkotunk valamit a világ és magunk örömére és hasznára. 

A művészetek leggyakoribb formái 
- zene
- tánc
- képzőművészet - alkotás különféle anyagokból (barkácsolás, bütykölés, kreatív játékok) 
- festészet
- Írás (blog, novella, vers, stb..) 
- fényképezés 
- szobrászat 
- varrás, kötés-horgolás, hímzés, stb.. (ruhák, babák, terítők, és társaik) 
 
A sor még folytatható – talán Te, kedves olvasó is megtaláltad a fentiekben kedves kedvtelésedet! Az is lehet, hogy valami egész más az ami kikapcsol, feltölt Téged! Légy nyugodt, nem bíztat arra az angyalod, hogy ebből a kedvtelésből kelljen megélned! Nem akarja, hogy gondod legyen vele, csak ahhoz segít, hogy örömöd teljék abban, amit sugall neked! Alkoss! Játssz, ahogy a gyermek játszik! Önfeledten oldottan – és alkotásodat áthatja majd az angyali szellem. Ez persze nem jelenti, hogy ne kellene az adott terület csínját-bínját is elsajátítani! Ám annak, aki szeret alkotni ezek a tanulási folyamatok könnyedén, örömtelien mennek. 
 
A legtöbb kedvteléshez nem szükségeltetik nagy beruházás – ám vannak olyan hobbik is melyek igen költségesek. Nem ez adja meg a kedvtelésünk értékét, hanem csak és kizárólag az elvégzett munka alkotó folyamata során érzett inspiráció és az elkészült alkotás feletti örömünk.
 
Te mit szeretsz csinálni, ami feltölt és kikapcsol, megnyugtat és inspirál? Mondd el hozzászólásodban! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3719 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x