Heti tarot-előrejelzés: szex és szerelem!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: szex és szerelem!

Heti tarot-előrejelzés: szex és szerelem!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ezen a héten már a telihold energiái hatnak, hiszen vasárnap holdtölte lesz. Ezt az időszakot sok hiedelem övezi. Egyesek félnek ettől az időponttól, mások viszont türelmetlenül várják. Ezt a holdtöltét akár a tavasz legmozgalmasabb, és legeseménydúsabb hetének is titulálhatnánk, ugyanis felerősödnek a szexuális energiák, szinte mindenki csak "arra" tud majd gondolni - vajon ez hova vezet a héten? 

Hétfő – április 30. (Torony)
A hét elején máris egy nehéz döntéssel kell megbirkóznunk. Egy párkapcsolati helyzetben kell jól döntenünk. Előfordulhat az is, hogy kiderül egy harmadik személy jelenléte, vagy éppen észrevesszük, hogy a kapcsolatunk már nem olyan, mint a régi. Sok esetben ez a kapcsolat végét jelentheti, de ahol le tudnak ülni és megbeszélni a felmerülő gondokat, ott várhatóan a kapcsolat tovább működhet, s talán jobb lesz, mint előtte!

Kedd – május 1. (Nap)

A munka ünnepére hozzuk össze a családot és ünnepeljünk! Bátran látogassunk ki a majálisra, töltsük ezt a napot szórakozással és vidámsággal. Élvezzük ki a hosszú hétvége utolsó napját teljes mértékben, hisz másnap már bizony visszacsöppenünk a megszokott hétköznapokba. Kerüljük az alkohol túlzott bevitelét, hiszen a főnökünk nem díjazná, ha másnaposan kezdenénk bele feladataink ellátásába.

Szerda – május 2. (Univerzum)
Erősödnek az energiák, közeledünk az ominózus telihold dátumához. Már most útjukra indíthatjuk kívánságainkat, óhajainkat, sóhajainkat. Minden rosszat engedjünk el, ehhez ajánlok egy elengedő meditációt, amikor a relaxáció közben megfogalmazzuk azokat az eseményeket, történéseket, dolgokat, amelyeket el szeretnénk engedni. Ha megfogalmaztuk, csak kérni kell az Univerzumot, hogy tisztítsa meg életünket, gondolatainkat!

Csütörtök – május 3. (Hold)
Az elindulás mindig a legnehezebb – tanúsíthatja ezt bárki, aki már belefogott tanulásba, vagy éppen új munkahelyen kezdett dolgozni. A mai napon is valami új dolgon törjük a fejünket, s a legnagyobb problémát az okozza, hogy engedjük-e félelmeinket eluralkodni magunkon. Ezek a félelmek gátolnak minket abban, hogy belevágjunk tervünk megvalósításába. Bátran vágjunk bele, ne engedjük magunkat eltéríteni céljainktól, viszont amennyiben szükségünk van segítségre, kérjünk, és ne ijedjünk meg az első „pofontól” sem.

Péntek – május 4. (Uralkodónő)
A női energiák felerősödnek, s tetőfokára hág a szexuális vágyunk. A mai nap leginkább arról lesz emlékezetes, hogy mi történt az ágyban. Az újdonságra szomjazók és a bátrabbak lehet, hogy egy extrém célpontot választanak a boldog percek helyszínéül. Ha gyerek is van a háznál, nehezebb megoldani az együttlétet párunkkal, de a szülők, nagyszülők segítségét ilyenkor is bátran kérjük. A legmegfelelőbb időpont az együttléthez az esti órák, amikor már a Hold uralkodik az égen, az ő energiái dominálnak!

Szombat – május 5. (Csillag)
A tegnapi nap hatását még ma is érezhetjük, s a vágyak tovább erősödnek, hisz csak órák vannak már hátra a teliholdig, a kiteljesedésig. A szinglik se ijedjenek meg, hiszen ha ma este mennek szórakozni, kiengedni a gőzt, akkor nagy esélyük van arra, hogy megtalálják az igazit. Az egészségmegőrzésre is fektessünk hangsúlyt, ha lehetséges indítsuk a napot egy vitamindús gyümölcslével vagy gyümölcssalátával.

Vasárnap – május 6. (Ördög)
Az Ördög lapja a tarot-ban a szexualitást, a „tiltott örömöket” jelképezi – nem véletlen, hogy erre a napra jött ez a lap. Ha tehetjük, ne menjünk társaságba, mert könnyen kínos szituációba kerülhetünk egy beszélgetés során. A mai napot töltsük szeretteinkkel, s az estét közösen a párunkkal. A felerősödő vágyak ma kiteljesednek, s mindenre sor kerülhet, amire csak vágyunk. Nem kell hozzá más, csak sok energia és fantázia!

Papp Máté
AstroWorld

Úgy érzed, hogy kapcsolatod már nem a régi? Esetleg egyedül élsz, de szeretnél magad mellé egy társat? Akkor rendelj a Szerelmi mágiacsomagből, amelyből csak 3 darab készült, tehát ha szeretnél egyet magadnak, igyekezz és rendeld meg 5.000 Ft-os áron a 06 30 369 8357-es számon Mátétól!

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8529 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x