Szerdai angyali üzenet: belső lényed
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: belső lényed

Szerdai angyali üzenet: belső lényed

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

Tudsz-e figyelni a belső hangodra a legnagyobb zaj és káosz közepette is? Tisztában vagy-e azzal, hogy rendelkezésedre áll az isteni bölcsesség határtalan forrása - önmagadban, a belső lényedben? 


Rendezvénynaptár
Mindannyian eltéphetetlen szeretetszállal vagytok összekötve a Minden Létezővel, az Örök Forrással, kedveseim. Bár most sűrű fizikai testet viseltek, belső lényetek örök és változatlanul állja tapasztalásaitok hullámait itt a Földön. Ez az a belső mag, amely mindannyiótokban ott fénylik, drágáim, akár tudtok róla, akár nem. Ez adja meg számotokra a legmagasabb szintű útmutatást, bármilyen helyzetben is vagytok és bármilyen problémával is szembesültök életetek során.

A legtöbben még mindig tévelyegtek orvostól terapeutáig, gurutól gyógyítóig, bármikor inkább hallgattok a barátaitok, a szüleitek, a szeretteitek vagy éppen a média és a befolyásosnak gondolt emberek szavára, ahelyett, hogy valódi önmagatoktól kérnétek útmutatást. Pedig minden válasz ott rejlik bennetek.

Miért nem bíztok magatokban, drága földi angyalok? Nem halogathatjátok tovább a belső lényetek feltárását, az isteni lényegetekkel való összekapcsolódást, ugyanis mindez olyan hatalmas mértékű bölcsességhez juttat hozzá benneteket, amiről talán még nem is álmodtatok. Minden ott van bennetek, minden  válasz a kérdéseitekre, minden megoldás a problémáitokra ott rejlik a belső lényetek mélyén, csak arra várva, hogy megadjátok neki a jogot, hogy feltárulkozzon.

Higgyetek abban, hogy rendelkezésetekre áll minden tudás és szeretet, ami az életvezetésetekhez szükséges. Isteni teremtő lények vagytok, akik játszani és tapasztalni jöttetek a Földre, a teremtés mikéntjét tanuljátok és kísérletezitek ki az egyre magasabb szinteket. Éljetek ezzel a jogotokkal és hívjátok le az isteni bölcsességeteket – a szeretet mindig hozzáférhető számotokra.

Tekintsetek önmagatokra Lélekként,
mert ez a valódi lényetek, lényegetek – a fizikai test most a tapasztalásaitok eszköze, jóllehet igen csodálatos és sok-sok élvezetre feljogosító eszköz. De Ti még ennél a csodálatos fizikai testnél is többek vagytok, valódi, multidimenzionális Lelkek.
Szemléljétek így önmagatokat, hiszen ez az első valódi lépés ahhoz, hogy elkezdjetek megbízni saját magatokban. Tudjátok, hogy a belső isteni lényetektől származó vezetés mindig elérhető számotokra, minden pillanatban megvilágítja utatokat – nincs mitől félnetek, hiszen minden problémátokra megérkezik a válasz a megfelelő pillanatban. Ha pedig képesek vagytok ezt a szemléletet fenntartani, akkor képesek lesztek a belső vezetéseteket tudatosan és építő módon is felhasználni az ad hoc „isteni beavatkozások” helyett.

Kezdjetek el hallgatni a Belső Hangra!
Egy új világ van születőben!

www.mesteringa.hu

Kép: FreeDigitalPhotos.net 
 
[ 2688 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x