Szállj ki a mókuskerékből!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Szállj ki a mókuskerékből!

Szállj ki a mókuskerékből!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

Elérkezett az október, 2012. utolsó negyedévét kezdjük. Szép őszünk lesz, nagyon sok jót tartogat azoknak, akik a teljességre törekszenek és kiteljesedetten élnek. Mit is jelent mindez a legmélyebb szinteken? 


Rendezvénynaptár
Jogunk van elfáradni néha, a fáradtságot a túlhajszoltság is okozhatja, de az energiahiányos állapot is. Sokan nyáron pihennek, talán kicsit el is lustulnak a cselekvés hiányától, a nyár ugyanis az aktivitást jelenti és teljes fordulatszámon kellene dolgozni ebben a burjánzó, életteli időszakban. A pihenés akkor teljes, ha van mit kipihenni. Energetikai szempontból a munkavégzést aktivitással lehet ellensúlyozni, de kisebb erőfeszítéssel. A teljesen lazult, relax-állapot elég, ha az éjjeli alvásidőt meríti ki, egészséges embernek napközben sem kellene kétszer félóránál többet pihennie.

Érdekes, izgalmas kérdés a szellemünk pihenőideje. A szemünket be tudjuk csukni és ha akarjuk, nem látjuk, amit meg kell látnunk, ámde a szellemünk nem pihen. Ha valakinek sötétségben is van a szelleme, az információkat, akár a torz információkat is időről időre felveszi és megpróbálja feldolgozni a belső szervek segítségével. Ilyenkor kimerül a szervezet, sokszor látszólag a semmitől. Egyre inkább azt veszem észre, hogy sokakban erős tisztulás zajlik, melynek első lépése a segítség keresése. Egyre többen és többen ráébrednek az éntudatukra és felismerik magukban a hívő embert. Az ima, a meditáció, a szellemünk megismerése és az Örökkévalósággal való összekapcsolódás-megtalálása sokaknál kezd napi rutinná válni. Hála Istennek.


Tény, hogy közvetlenül Istentől tanítás nem jön. A Szent Szellem az, aki vallásoktól függetlenül, Isten tökéletessége által tanít bennünket. Mindenkit! Akár felismeri valaki, akár nem. Ha felismeri, akkor nyert ügye van!
A teljes kipihentséget akár egy óra alatt is el lehet érni, kiüresedéssel, tisztítással és energetizálással. Csak a kiteljesedett személyiségek képesek egó-mentesen gyógyítani és másokért szólni, közbenjárni. A kiteljesedettekért nem kell imát mondani, ők szólnak másokért.
Tapasztalatból tudjuk, hogy Isten csendben van, mégis mindent tud. Tanuljunk meg elcsendesedni, figyelni, hogyan pörög a kerék, kicsit üljünk le a mindennapi mókuskerekünk mellé vagy hasaljunk a földre szaglászni és hallgatózni,  feküdjünk le az őszi napsütésben a fűre, csüccsenjünk le a folyópartra és füleljük ki a neszeket!

Ha begyűrűzött is a rossz valakinek az életterületeire és egység helyett kétségekben él, időt adva a tisztulásnak is, nincs az a gond, ami ne oldódna meg kifelé fordulva és nyitottan, őszintén segítséget kérve az örökkévaló erőktől.
Isten a teremtményeket egységükben látja, összességüket egésznek tekinti. Ebben is egészen bizonyos vagyok. Hivatásom, mindennapi gyógyítási gyakorlatom során a két legszebb igazság, amelyre mindenki ráébred a következő: "Minden mindennel összefügg" illetve az, hogy "Senki nem tud elég okos lenni a saját dolgait illetően."

Az objektivitás rendkívül fontos az analízisekben is, át kell lépni önmagunkat is akár, ugyanis néha az ember pont saját maga az akadály a saját életútján.
Isten az igazi kezdet, akinek nincs vége és minden egyes összetevője a tökéletesség. Nem kell emberi jelzőket ráaggatni, ne legyen "jóisten". Amikor elkezdtem tegezni, bensőségesebben tudtam neki hálát adni, hogy mikor volt, annak idejét sem tudom már. Talán a kezdetek óta így van, talán azóta, amikor először hagytam, hogy igazán megérintsen. Nem neki van ránk szüksége, hanem nekünk Őrá és ha már benne vagyunk, jobban tud használni minket, ekkor teljesedünk ki és kapunk igazi erőre. Kiteljesedetten nem csupán energikusabb és hatékonyabb vagy, hanem másokat is jobban tudsz lelkesíteni és szolgálni.


Tanítás és tanulás kéz a kézben jár. Egyik nélkül sincs valódi hálaadás, sem befogadott és tökéletesen hasznosuló energia.

Mindenkit szeretettel várok előadásaimon és fogadóóráimon. A következő előadásaim és energetizáló meditációim időpontjai: 2012. 10.06. Debrecen és Nyíregyháza valamint 10.04. és 10.18. Budapest. Részletes információk a honlapomon találhatóak, folyamatosan frissítve.


Ujfalusi Márta
látó, spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

Képek: FreeDigitalPhotos.net 
 
[ 3441 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x