Összeköltözzünk vagy sem? Mit mondanak a csillagok?
Címlap / Ezotéria / Összeköltözzünk vagy sem? Mit mondanak a csillagok?

Összeköltözzünk vagy sem? Mit mondanak a csillagok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Minden komoly kapcsolat elérkezik az összeköltözés stádiumába - ilyenkor végig kell gondolni, hogy a hétköznapokban is el tudjuk-e viselni egymást. Igaz, hogy a "puding próbája az evés", és "lakva ismeri meg az ember egymást", de nem árt előre végiggondolni a buktatókat. Nézd meg párod csillagjegye alapján, hogy mivel kell számolnod a mindennapokban!  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Élvezet vele a randizás, mindig kész a szerelemre, imádja a szexet. Ha együtt éltek majd, akkor is napi szinten lesz rá igénye. Sajnos a házimunkából, napi teendőkből nem nagyon veszi ki a részét, sőt simán végiggyalogol a frissen felmosott padlón. Amit elé teszel, azt élvezettel elfogyasztja, de a főzéstől a hideg is kileli. Alapvetően azt gondolja, hogy a nőnek a konyhában a helye. Viszont megszereli az elromlott háztartási gépeket, boldogan barkácsol, szekrényt, ágyat csinál.
Utálja, ha megmondod neki, hogy mit tegyen, vagy nem engeded el a barátaival meccset nézni.
Neked való, ha egyébként is megszoktad, hogy egyedül vidd a hétköznapi teendőket. Akkor is őt válaszd, ha Te magad is szenvedélyes alkat vagy, sok és élvezetes szexre tartasz igényt.
Nem ajánlott, ha a napi munkamegosztást tartod helyesnek. Ne költözz vele össze, ha kiterjedt baráti köröd, sok házon kívüli programod van. Nem fogja jó szemmel nézni, ha nem tartózkodsz otthon és saját magáról kell gondoskodnia.
Ne tedd: Ne szedd össze a koszos zoknikat, mert mindig elvárja majd! Inkább kérd meg, hogy tegye ezt meg ő!

BIKA (Április 21. – Május 20.)

Érzéki típus, aki a randizás ideje alatt ínyenc szexben és finom ételekben részesít. Mindig kapható a közös élményekre, legyen az egy jó vacsora, vagy egy jó kiállítás. A konyha a kedvenc terepe, így gyakran főz majd neked valami igazán finomat. Rendszerető típus, általában a házimunkától sem idegenkedik. Buktató, hogy hajlamos állandóan otthon ülni, így nem lesz egy perc nyugtod sem. Vége a kizárólag magadra szánt délutánoknak, vagy a csajos estéknek a barátnőiddel.
Utálja a jövést-menést, a nagy társaságot, ennél sokkal nyugisabb. Ne kényszerítsd rá, hogy mindenhová veled tartson!
Neked való, ha nyugalomra vágysz, úgy érzed, hogy már kiélted a bulis énedet. Különösen alkalmas családalapításra - mindig biztonságban leszel mellette. Figyelmes és megbízható partner.
Nem ajánlott, ha kiráz a hideg a féltékenységtől és a birtoklási vágytól. Nem fogja elnézni, hogy társaságba jársz. Birtokolni akar, szerinte az a jó, ha elsősorban az ő tulajdona vagy.
Ne tedd: Ne számold fel teljesen a baráti kapcsolataidat! Nem élhetsz úgy, hogy csak párodról szól az életed!

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Társasági ember, sok barát és jó programok várnak, ha vele kötöd össze az életedet. Igaz, nem a lepedő virtuóza, de kárpótol jó beszélgetésekkel - soha nem unalmas vele az élet. Buktató lehet, hogy egy idő után úgy érzed majd, hogy a legjobb barátoddal élsz együtt, a szex másodlagos lesz. Sajnos kizárólag a saját gondolatai kötik le a figyelmét, neked kell számon tartani a számlákat, elintézendőket. Neked kell bevásárolni és a konyhai munkálatok is rád maradnak. Talán rá tudod bírni, hogy néha takarítson ki, de ez is kétséges.
Utálja, ha panaszkodsz és a szemére veted, hogy nem veszi ki a részét a háztartási munkákból. Nem tűri el, hogy korlátozd a szabadságát, valószínűleg többet lesz házon kívül, mint otthon.
Neked való, ha szereted a kötetlenséget, és valójában inkább egy laza kapcsolatra vágysz. Jó választás akkor is, ha a nagy beszélgetések, közös barátok, érdekes programok vannak kedvedre.
Nem ajánlott, ha mély kapcsolatot keresel, vagy időszerűnek tartod a családalapítást. Akkor sem jó megoldás, ha te magad is elfoglalt vagy: így senki sem fog törődni a mindennapi teendőkkel.
Ne tedd: Ne hagyd, hogy minden idejét a barátaival töltse! Egy idő után a színét sem látod majd!

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Elbűvölő ember, minden szeretetét beleadja a szerelmes randevúkba. Romantikus alkat, mindig meglep egy apró figyelmességgel, amitől könnyekig meghatódsz. Az együttélés vele nem nehéz, örömmel főz és takarít, imád másokról gondoskodni. Inkább önmagát szorítja háttérbe, hogy téged boldognak lásson. Egészen addig jól meglesztek, amíg egy félresikerült mondattal meg nem sérted. Ilyenkor napokig duzzog, vagy könnyes szemmel jár-kel a lakásban. Kitartó munka árán engesztelheted csak ki.
Utálja, ha magára hagyod és inkább a barátaiddal találkozol. Ilyenkor mindent megtesz, hogy otthon tartson. Ha elenged, akkor számíts rá, hogy többször is rád telefonál.
Neked való, ha gondoskodásra vágysz, és nem zavarnak az érzelmi hullámvölgyei. Költözz vele össze, ha sokat dolgozol és azt szeretnéd, hogy otthon valaki tartsa a frontot, törődjön a háztartással.
Nem ajánlott, ha független, szabad ember vagy és szeretnéd is megőrizni a szabadságodat, baráti körödet. Úgyis ki akarja harcolni, hogy csak ő legyen fontos az életedben.
Ne tedd: Ne hagyd, hogy érzelmileg zsaroljon, mert akkor mindig megteszi majd! Emlékeztesd rá, hogy rajta kívül is vannak fontos emberek az életedben!

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Annyira csábító és szexi, hogy ha akarnád sem tudnád kivonni magad a bűvereje alól. Amíg randizgattok, addig nagyvonalú gesztusokra, sok ajándékra, és őrületes szexre számíthatsz tőle. Ha összeköltözöl vele, akkor megmutatkozik árnyoldala is: kicsit lusta, nem szívesen takarít vagy főz. Úgy gondolja, hogy ilyen hétköznapi tevékenységekre nem pazarolja el az idejét. Egyébként is elvárja, hogy te szolgáld ki - ebből nem fog engedni! Ráadásul sokat költ, sokszor fölösleges dolgokra is. Neked kell gondoskodni a számlák befizetéséről!
Utálja, ha irányítani akarod. Ő a király és azt csinál, amit csak akar. Elvárja, hogy rendelkezésére állj, amikor ő azt úgy óhajtja. Cserébe sütkérezhetsz a fényében és csodálhatod.
Neked való, ha szívesen felvállalod a hétköznapok terheit és elég tapintatos vagy ahhoz, hogy ne sértsd meg a hiúságát. Ha a pénzt is ügyesen kezeled, akkor működhet a kapcsolat.
Nem ajánlott, ha demokratikus szellemű kapcsolatra vágysz, egyenlő kötelezettségekkel és jogokkal. Ő mindig azt fogja gondolni, hogy amit neki szabad, azt neked nem!
Ne tedd: Ne szolgáld ki teljes egészében! Adj neki kisebb feladatokat, mint például a reggeli elkészítése! Ilyenkor mindig dicsérd meg!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A Szűz megbízhatóságával vesz le a lábadról, mindig tudod, hogy hányadán állsz vele. Lehet rá számítani, takarékos és kedves, de azért neki is vannak hiányosságai. Ha együtt éltek, akkor hamarosan szembesülsz majd kóros rendmániájával. Nem lesz mindegy, hogy milyen sorrendben állnak a könyvespolcon a könyvek, vagy az borítja ki, hogy egy cérnaszálat talált a szőnyegen. Nagyon spórolós: utálja a fölösleges kiadásokat. A gond ott kezdődik majd, amikor a te kiadásaidat is le akarja redukálni, mondván, hogy minek neked még egy cipő.
Utálja, ha túl sokat költesz bármire is. Néha még ahhoz is spórolós, hogy elvigyen vacsorázni, vagy moziba menjetek. Azt sem szereti, ha sokat vagy házon kívül - nagyon gyanakvó természetű!
Neked való, ha egy megbízható társra vágysz, akire mindenben számíthatsz. Segít majd a háztartási munkákban, sőt egyedül is megcsinálja, ha neked éppen nincs hozzá kedved.
Nem ajánlott, ha még élvezni akarod az életed, szórakozásra, társasági életre vágysz - ezekre ő sajnálni fogja a pénzt. Akkor se őt válaszd, ha költséges hobbid van, mert hamarosan választanod kell kedvtelésed és kedvesed között.
Ne tedd: Ne válj a háztartás rabszolgájává! Ne engedd, hogy teljesen átvegye az uralmat a pénzügyek fölött!

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Mindig olyan, mintha skatulyából húzták volna ki, minden részlet rendben van rajta. Büszkén vonulhatsz fel vele, amíg csak randizgattok. Többször is felvetheted neki az összeköltözés témáját, de mindig köntörfalazni fog. Évekig hiteget azzal, hogy most már tényleg hajlandó veled összebútorozni. Nehezen szánja rá magát az együttélésre. Ha mégis megtörténik, akkor szembesülsz vele, hogy meglehetősen elfoglalt. Rengeteg munkájába telik kapcsolatait ápolni és a külsőségek jobban érdeklik, mint az igazi értékek.
Utálja, ha döntésekre kényszeríted. Nem adhatsz neki ultimátumot, nem szabhatsz feltételeket. Úgy kell elfogadnod, ahogyan van, másként nem tarthatod meg. Fontos, hogy a barátaival is jóban legyél.
Neked való, ha büszkélkedni akarsz vele. Mindig megőrzi elképesztően jó külsejét, nincs olyan, hogy rosszul nézne ki. Akkor is jól jársz vele, ha neked is fontos a társasági élet.
Nem ajánlott, ha kisebbségi érzésed van, amikor vele vagy. Akkor sem jó döntés, ha érzelmi típusú ember vagy. Nem fog meghatódni a könnyes érzelmi zsarolásoktól, hiába apellálsz az érzéseire!
Ne tedd: Ne hagyd, hogy párod minden döntéshelyzetet elodázzon! Ülj le vele és beszéld meg vele a problémákat!

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Ha egyszer megkaparintja a lelkedet, akkor örökre a rabja maradsz! Hihetetlenül jó az ágyban, az általa nyújtott élmények felülmúlhatatlanok. Annyira lenyűgözhet, hogy azt gondolod, hogy már csak a szex miatt is érdemes vele összeköltöznöd. Valójában nem lesz könnyű dolgod, ő a szélsőségek embere. Minden azon múlik, hogyan bánsz vele. Ha tiszteled, akkor hajlandó segíteni neked. Átvállal tőled feladatokat, megoszthatjátok a munkát. Ha viszont megsérted, akkor ne számíts semmi jóra: hónapokra bezárkózik és semmiből nem veszi ki a részét.
Utálja, ha megpróbálod érzelmileg manipulálni. Ne felejtsd el, ebben ő a legjobb! Hiába siránkozol neki, hiába nézel rá könnyes szemekkel, mindhiába. A leginkább a mártírkodást gyűlöli.
Neked való, ha elkötelezett kapcsolatra, megbízható társra és igényes szexre vágysz. Mindenben támogatni fog, amíg érzi, hogy fontos neked és szereted őt. Ki kell mutatnod a tiszteletedet iránta!
Nem ajánlott, ha időnként kalandokba bonyolódsz. Már akkor tudni fogja, hogy mit csinálsz, amikor te még csak tervezgeted a félrelépést. Ha így történik, akkor számíts a kegyetlen bosszúra is!
Ne tedd: Ne lépj félre, soha ne csald meg! Ha már nem működik a kapcsolat, akkor inkább tegyetek pontot a végére!

NYILAS (November 22. – December 21.)
Szerelmes típus, nagy vallomásokkal, gáláns ajándékokkal kápráztat el a randik idején. Ezt a szokását az együttélés során is megtartja és megmarad a szex iránti igénye is. A házimunka nem erőssége, bár mindig megígéri, hogy besegít, de a segítség általában meg is marad az ígéretek szintjén. Nem sok érzéke van a hétköznapi praktikus teendőkhöz, talán még azt sem tudja, hogy milyen tételekből áll össze a havi rezsi, és mikor várhatóak a számlák. Ha jót akarsz, akkor a mindennapi ügyekkel neked kell foglalkoznod.
Utálja, ha korlátozod a szabadságában és érezteted vele, hogy alkalmazkodnia kell. Szeret nagy ígéreteket tenni, de az már nincs ínyére, ha emlékezteted rá, hogy miben állapodtatok  meg.
Neked való, ha szereted a kisebb-nagyobb utazásokat, ezekért ő is él-hal. Kedveli a nagy beszélgetéseket, jó programokat és a barátaihoz is ragaszkodik. Cserébe te is megtarthatod a köreidet.
Nem ajánlott, ha nyugalomra vágysz, és nem szereted a nagy jeleneteket. A kapcsolatait mindig nagy veszekedések és nagy békülések jellemzik. Ha ez nincs kedvedre, akkor ne őt válaszd!
Ne tedd: Ne rombold le az illúzióit! A szépségedet a fürdőszobában tartsd karban, így megmarad a varázslat!

BAK (December 22. – Január 20.)
Megbízható és korrekt Bak barátod mindig melletted áll és ez nem lesz másként akkor sem, ha összeköltöztök. Rengeteg feladatot levesz a válladról, még attól sem idegenkedik, hogy heti rendszerességgel főzzön, vagy kitakarítson, ha más dolgod van. Egyetlen hátránya van a vele való együttlétnek: mindig elfoglalt és idővel munkamániássá válhat. Ha valóban érdekli a munkája és felfelé ível a karrierje, akkor egyre kevesebb időt tölt veled, viszont egyre többet a munkájával. Ebben az esetben minden rád hárul majd.
Utálja, ha panaszkodsz, hogy nincs otthon és érzelmi zsarolással próbálkozol. Nem megy bele a veszekedésbe, viszont elmenekül otthonról. Ne szabj neki feltételeket, azzal semmire sem mész nála!
Neked való, ha megérted a munkája iránti szélsőséges vonzalmát. Ha van időd és energiád megteremteni az otthoni meghitt légkört, akkor a Bakot neked találták ki. Mindig biztosítani fogja a megfelelő életszínvonalat számodra.
Nem ajánlott, ha társas lény vagy és megvisel párod hiánya. Nehéz fenntartani egy kapcsolatot, ha nagyon kevés idő jut egymásra. Ne válaszd őt, ha sok közös élményre, közös utazásokra, kedvtelésekre vágysz.
Ne tedd: Soha ne játszd el a bizalmát, mert nem lesz könnyű visszaszerezni! Ha átléped a képzeletbeli határt, akkor elveszíted őt!

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Valójában inkább egy kötetlen barátságra hasonlít a Vízöntő szerelmi élete. Szerepet kap a szex és az érzelmek, de a közös társaságra, barátságokra, élményekre helyeződik a hangsúly. Szórakoztató partner, mindig tele van ötletekkel, és remek gondolatokkal. Az együttélés vele csupa változatosság. Nagy hibája, hogy nehezen kötelezi el magát, mindig hagy egy kiskaput, melyen keresztül aztán elmenekülhet a kapcsolatból. Nem szívesen szembesül a befizetetlen számlákkal sem, és ha nincs kedve, akkor nem végzi el az aktuális házimunkákat.
Utálja, ha megpróbálod otthon tartani, miközben neki más programja van. Ebből pedig akad bőven, minden napra jut valamilyen elfoglaltság. Nem csoda, ha egy idő után úgy érzed, hogy egyáltalán nem számítasz neki.
Neked való, ha élsz-halsz a társasági életért, és egyelőre még te sem akarod magad lekötni teljesen. Akkor is jó választás, ha közös hobbitok van, amit mind a ketten élvezettel műveltek.
Nem ajánlott, ha házasságon töröd a fejedet, vagy egy-két utódot is bevállalnál. Nehéz betörni őt, mindig meglesznek a külön útjai. Valójában nincs módszer arra, hogy olyasmit kényszeríts rá, amit nem akar.
Ne tedd: Ne korlátozd a szabadságában, mert azonnal elhagy! Teremtsd meg az egyensúlyt a szabadság és az elkötelezettség között!

HALAK (Február 20. – Március 20.)

Végtelenül érzelmes és romantikus alkat, egyfajta álomvilágban él, aminek te is a része vagy. Valójában nem látja, hogy milyen vagy igazán, a lehető legjobb tulajdonságokkal ruház fel. Az összeköltözés után persze kiderül, hogy neked is vannak hibáid, és ez őt végtelen csalódottsággal tölti el. További nehézség, hogy nem hajlandó szembesülni az élet problémáival, szeretné figyelmen kívül hagyni a mindennapi gondokat. Soha ne várd el tőle, hogy befizesse a csekkeket: úgyis elfelejti.
Utálja, ha összetöröd a kis álomvilágát és emlékezteted a napi munkákra. Gyűlöli a rideg hétköznapokat, szélsőséges esetben pedig valamilyen függőségbe menekül, amiből aztán nehezen tudod csak kirángatni.
Neked való, ha érző lélek vagy és türelmesen tudod kezelni a gyengeségeit. Akkor is jó választás, ha képesnek érzed magad, hogy teljesen egyedül vidd a kapcsolat praktikus oldalát.
Nem ajánlott, ha te magad is művész típusú ember vagy, mert nem lesz, aki számon tartsa a lakással, számlákkal kapcsolatos teendőket. Az sem jó, ha túlságosan földhözragadt vagy, mert nem fogod őt megérteni.
Ne tedd: Ne gázolj bele a lelkébe - ezt nem tudja feldolgozni! Inkább állj mellette a nehéz időszakokban!

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 25092 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x