HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-21
Címlap / Ezotéria / Decemberben születtél? Ez vár rád a hónapban!

Decemberben születtél? Ez vár rád a hónapban!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-21

Mit ígérnek a csillagok december szülötteinek, a Nyilasoknak és Bakoknak? Nem mindannyian lesznek annyira energikusak, mint szeretnék, de az anyagiak terén szinte kivétel nélkül sikerekre számíthatnak. A szerelemben nem lesz minden felhőtlen, mégis meghitt napok elé néznek. 

 

A december 1-től 10-ig születettek most nincsenek jóban a világgal. Energikusak, tennék a dolgukat a munkahelyen, de folyton kerékkötőkkel, akadályokkal találkoznak. Le kell higgadniuk ahhoz, hogy sikeresen álljanak helyt a munkában és a magánéletben.

A szerelemben
maximális elfogadásra vágynak, örülnének, ha egy meghitt hétvégét tölthetnének együtt kedvesükkel. Csupán időre lenne szükségük, hogy ápolni tudják szerelmi kapcsolatukat. Most nem vágynak közös programokra, inkább otthon maradnának, a kedvessel.

A pénzügyekben rengeteg energiát fektet a pénzszerzésbe és ennek az ú jévben meg is lesz az eredménye. Fontos, hogy ne veszítse el a türelmét, ha késik a várt haszon! Sajnos nem elég átgondolt, mindent erőből akar megoldani, elkelne némi higgadtság!


A december 11-től 20-ig
születettek energikusak, erejüket az ünnepi készülődésre fordítják. Szeretnék családjukat egy igazán szép karácsonnyal meglepni, lelkesen vetik bele magukat az ünnepi készülődésbe. Remek ajándékokat találhatnak, melyek igazán találóak.

A szerelem
szenvedélyt tartogat számukra, természetesen élik meg a szexet, az élet élvezete nyilvánul meg életükben. A kedvessel várható néhány vita is, de ezek nem komoly összetűzések, viszonylag könnyen rendezhető a helyzet. Fontos a kompromisszumkészség!

A pénzügyekben
jó ötleteik adódnak az újévre vonatkozóan. Úgy érzik, hogy megtalálták a módját, hogy több lábon álljanak és egzisztenciájukat megerősítsék. Figyelni kell a kidolgozásra, alaposan elő kell készíteni az új üzleteket. Ha ez a fázis elmarad, akkor biztos a bukás!


A december 21-től 31-ig
születettek fáradtak, túl sok munkával és felelősséggel szembesülnek a munkahelyükön. Ha még nem vették ki az összes szabadságukat, akkor itt az idő: szánjanak néhány napot zavartalanul az ünnepi készülődésre. Ne menjenek bele értelmetlen vitákba a munkahelyen!

A szerelemben
kölcsönös a bizalom és a barátság. Együtt vetik bele magukat az ünnepi készülődésbe a kedvessel. Néha kirobban egy-egy vita az ajándékokkal, dekorációval kapcsolatban, de némi jóindulattal és türelemmel eredményesen kezelhetik a helyzetet.

A pénzügyekben
töretlen a sikertörténet, - jó lehetőségeket kapnak, melyek az újévet is eredményessé tehetik. Fontos, hogy ne csak a pénzszerzés és az üzlet kösse le a figyelmüket. Az év vége a pihenésre és az érzelmi feltöltődésre való! Az újévben is szükség lesz az energiájukra!


Kunsay Melinda

Kép: FreeDigitalPhotos.net - imagerymajestic

 
 
[ 2183 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x