Mit ígérnek a csillagok év végére? Decemberi bolygóállások...
Címlap / Ezotéria / Mit ígérnek a csillagok év végére? Decemberi bolygóállások

Mit ígérnek a csillagok év végére? Decemberi bolygóállások

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-19

A legjelentősebb aktualitás ebben a hónapban a kibontakozó Szaturnusz - Plútó szextil. A hónap feladata, hogy végiggondoljuk, hogy mi az, ami már idejétmúlt, túlhaladott az életünkben. Most könnyen válunk meg egy kínzó kapcsolattól vagy egy rossz munkahelytől. Egyúttal le kell fektetnünk magunkban új céljainkat, már csak azért is, mert most megalapozottan és reálisan látjuk a lehetőségeinket. Ha már tudjuk, hogy mit akarunk, akkor töretlenül küzdünk érte, nem sajnálva rá időt és fáradtságot. Most valóban igaz, hogy az új év új életet hozhat számunkra, de ennek előfeltétele, hogy levonjuk a tanulságokat és beismerjük a hibákat. 


Rendezvénynaptár
Hónap elején a Vénusz szextilben áll a Marssal. Kellemes energia, mely főleg párkapcsolatunk területén érzékelteti a hatását. Nagy kedvünk lesz a flörthöz, ismerkedéshez, randizáshoz. A szex felértékelődik, első számú élvezeti forrássá válik. Természetesen, minden sallang nélkül, csak az öröm kedvéért éljük meg az erotikát.

Hó közepén a Vénusz kvadrátban áll a Neptunusszal. Elveszítjük a realitásérzékünket, magával ragad minket az ünnep álmodozó hangulata. Lépten-nyomon elérzékenyülünk, vagy a múltba révedünk. Akik hajlamosak a függőségre, vigyázzanak jobban magukra. Az ünnep előtti melankólia könnyen vezet meggondolatlan lépésekhez.

A hó utolsó harmadától a Vénusz trigonban áll az Uránusszal.  Frissebbnek energikusabbnak érezzük magunkat, minden vágyunk, hogy a saját kedvteléseinkre, önmagunkra is szánhassunk időt. Az elmúlt év megterhelő volt, a karácsonyi készülődésben pedig kifáradtunk. Itt az ideje, hogy egy kis szabadságot, baráti programokat csempésszünk a hétköznapokba.

Hó végén a nap kvadrátban áll az Uránusszal – egyáltalán nem érdekel minket mások véleménye, azt gondoljuk, úgy viselkedhetünk, ahogy nekünk tetszik. A családi kötelékeket is fojtogatónak érezzük - nincs is hangulatunk megfelelni az elvárásoknak. Ha eddig elnyomásban volt részünk, akár otthon, akár a munkahelyünkön, akkor szinte garantált a lázadás.Az év utolsó napjaiban a Nap együtt áll a Plútóval,
  szextilben a Szaturnusszal, ám quincuxban a Jupiterrel. Erősen él bennünk a változtatás vágya, de szeretnénk megalapozottan dönteni az új évet illetően. Ha kapcsolati válságban, vagy munkahelyváltás közepén vagyunk, akkor álljunk ellen a kísértésnek, ne indulatból döntsünk! Kerüljük a látványos, botrányos jeleneteket, de számoljunk vele, hogy mások esetleg kiprovokálják a veszekedést, vagy bűnbakot csinálnak belőlünk.

A Jupiternek köszönhetően megvan az esélyünk rá, hogy levonjuk a következtetéseket, épüljünk a helyzetből, és szellemi szinten is többek legyünk. Egyszerűen csak tegyük a dolgunkat és tiszta lelkiismerettel váljunk meg attól, ami már nincs a javunkra.


Kunsay Melinda

Kép: FreeDigitalPhotos.net - phanlop88
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7539 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x