HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21
Címlap / Ezotéria / Januárban születtél? Ez vár rád a hónapban!

Januárban születtél? Ez vár rád a hónapban!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21

Az év első hónapjában ünnepled a szülinapodat? Nézd meg az előrejelzésünkben, mire számíthatsz januárban a pénzügyek, a karrier és a szerelem területén! 

 

Rendezvénynaptár
A január 1-től 10-ig születettek kíváncsi hangulatban vannak. Szívesen tanulnak meg új dolgokat, próbálják ki magukat egy ismeretlen területen. Örömmel ismerkednek, barátkoznak. Sajnos igaz, hogy túl sokat fecsegnek, pletykálkodnak. Olyasmit is mondanak, amit később megbánnak.

A szerelemben a mély élmények vonzzák őket. Szívesen üldögélnek esténként otthon, kedvesükkel, egymás kezét fogva. A gyengédség uralja a kapcsolatot, a mindennapokban és a szexben is. Megmutatják, hogy párjuk mindenben számíthat rájuk.

A pénzügyekben a nyitottság a legjellemzőbb. Örömmel vágnak bele új üzletekbe, de nem elég megalapozott a döntés: kiderülhet, hogy a buktatókat figyelmen kívül hagyták. Sokkal több információra lenne szükség, elengedhetetlen az alapos előkészítés!


A január 11-től 20-ig születettek
határozottak és öntudatosak. Biztos fellépésük tudatában jelennek meg a munkahelyen, vagy az üzleti életben. Magabiztosságuk meg is hozza az eredményét, kitartó munkájuk, pedig elismerést érdemel. Lehetőséget kaphatnak az előrelépésre.

A szerelem szenvedélyt és izgalmakat tartogat a régi kedvessel. Kalandra és flörtre is lesz bőven lehetőség, de ezek az alkalmak most lényegtelenek. Inkább a biztonság és a megbízhatóság a fontos. Egy bizalmas kapcsolatban örömmel vallják meg a legtitkosabb vágyakat is.

A pénzügyekben minden megvan a sikerhez: magabiztosság és belső erő segíti a kibontakozást. Tudják, hogy mit akarnak, tisztában vannak a buktatókkal és meg is tesznek mindent a sikerért. Még az új ügyek is meghozzák a várva várt hasznot és eredményt.


A január 21-től 31-ig születettek
erős kézzel kormányozzák az ügyeiket. Rendkívül energikusak, ezért az új üzleti lehetőségek sem kerülik el a figyelmüket. Több kapcsolatot köthetnek, melyek a későbbiekben még aranyat érnek majd. Most van itt a sikerek megalapozásának az ideje!

A szerelemben több új alkalmat kapnak a kalandra, de ettől teljes egészében elzárkóznak. Nincs kedvük egy új partnerrel újra végigjárni a szerelem kezdeti nehézségeit. Inkább régi párjuknál maradnak és megpróbálják javítani, izgalmasabbá tenni a kapcsolatot.

A pénzügyekben minden a céltudatosságon múlik. A siker titka, hogy tisztában legyenek a céljaikkal, innen már csak egy lépés a megvalósítás. Előnyös, ha időt szánnak a folyamatban lévő ügyek áttekintésére, átnézik a szerződéseket, dokumentumokat.


Kunsay Melinda

Képek:
graur codrin - FreeDigitalPhotos.net
Poulsen Photo - FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 2826 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x