Szerdai angyali üzenet: ébredés
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: ébredés

Szerdai angyali üzenet: ébredés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Intenzív ébredési szakaszon vagytok túl, drága földi angyalok - ám a java még csak most jön! 

 

Sokan érzékelitek, hogy a körülöttetek lévő energiák egészen mások, mint egy évvel, fél vagy akár negyed évvel korábban. Elkezdett beáramlani az új energia, 2012. decembere óta pedig számotokra szinte teljesen új típusú energiák jönnek a Földre és horgonyzódnak le egyre teljesebb mértékben.

Mit is jelent mindez a kézzelfogható valóság szintjén? Azt, hogy lassacskán a valóságotok is átalakul és fokozatosan átvált egy magasabb frekvenciára, magasabb minőséget fog képviselni. MÁS értékek nyilvánulnak meg a világban és válnak egyre inkább a valóságotok szilárd alapjává: ezek a testvériség, a szeretet, a segítségnyújtás, a tudatosság, a tisztaság, az élet tisztelete minden körülmények között.

A változás belőletek indult ki, mint ahogyan azt már annyiszor hangsúlyoztuk. Ezek az értékek bennetek kezdtek el gyökeret verni, a szívetekben kezdtétek őket táplálni. Mint ahogy egy növény, úgy fejlődött bennetek hónapok, de egyesekben akár évek, évtizedek óta, és fokozatosan átalakította a saját kis mikrokörnyezeteteket. Egyre inkább a szeretet és a fény alapjára helyezkedtetek és onnan kezdtétek el élni az életeteket, onnan kezdtétek el meghozni a döntéseiteket, onnan indítottátok a tetteiteket. Így gyűrűzött szét ez az energia egyfajta finom hálózatként.

Közben ez a hálózat elkezdte finoman feloldani azokat a diszharmonikus elemeket is, amelyekkel terjedése során találkozott. A dolgok egyszer csak elkezdtek nem működni, felmondták a szolgálatot abban a formában, ahogy eddig használtátok őket.  Már képtelenek voltatok úgy reagálni, mint korábban, úgy viselkedni, olyan játszmákat játszani – egyszerűen nem működött már többé. Ahogy a valóság szövete felfeslett ezeken a kritikus pontokon, úgy vált egyre többek számára nyilvánvalóvá, hogy az élet ilyen formában, ahogy eddig éltétek, nem mehet tovább. Gondokozzatok nagyban: az infrastruktúrától kezdve az étkezési szokásaitokon keresztül a kapcsolati mintáitokig mindenre hatással voltatok azzal, hogy elindítottátok az új energiát.


Ehhez természetesen egyre több és több támogatást is kaptok magasabb szférákból, az angyalok és vezetők birodalmából. Az energia épp ezeken a pontokon tud beáramlani, ahol a korábbi mintázatok elkezdtek megszűnni, köszönhetően az emberek energetikai munkájának, annak a szemléleti és viselkedésbeli változásnak, amit létrehoztatok.

Az ébredés most már az egész Földön nyilvánvaló – és csak azok számára nem, akik makacsul szenderegnek és elborítják őket a látszatok, illúziók fátylai. Április hónaptól fogva újabb változási hullámnak néztek elébe – ezért továbbra is arra bátorítunk benneteket, hogy folytassátok ezt az áldásos munkát, továbbra is keressétek, mi az, ami titeket igazán, mélyen boldoggá tesz – mert ezek a pontok lesznek az új, felébredett valóságotok építőelemei. A saját szívetekben lakozó öröm olyan mértékű plusz energiát biztosít, hogy arról most még talán sejtéseitek sincsenek... mindazonáltal megtapasztalhattátok már néhányszor az életetekben, amikor például szerelmesek voltatok vagy mélyen elmerültetek valamilyen számotokra kedves cselekvésben, és megszűnt körülöttetek az idő. Keressétek ezeket a pillanatokat – és észre fogjátok venni, hogy egyre több mindent, egyre több pillanatot képesek vagytok szívből megélni, miközben maga az idő is, valóban átalakul körülöttetek.

Készüljetek a – pozitív értelemben vett – legelképesztőbb változásokra és újdonságokra! Ti magatok is meg fogtok lepődni, milyen világ teremtésébe fogtatok – mert valami egészen különleges lesz az, ami most elkezd kialakulni.

Legyetek éberek ugyanakkor a manipulációra, hiszen sok téves eszme is kering még a rendszerben, amely tisztulásra vár, ám ha utat nyittok ezeknek, elképzelhető, hogy diszharmonikus energiák csapdájában találjátok magatokat. A szívetekből éljetek és döntsetek, onnan jön minden válasz – ennek segítségével fogjátok tudni eldönteni, hogy egy energia  végső soron jót akar- e nektek vagy sem.

Többször elmondtuk már, hogy ez a szellemi nagykorúvá válásotok folyamata, így a döntés a ti kezetekben van. A tetteitekért 100 %-ban felelősséget kell vállalnotok, mert ez a fejlődésetek kulcsa. Enélkül szinte automatikusan áldozatul estek a manipulációs törekvéseknek.

Az üzenet a Plejádoktól származik.


www.mesteringa.hu

Kép: marin - FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 2764 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x