KvantumTükör: az áramlás törvénye
Címlap / Ezotéria / KvantumTükör: az áramlás törvénye

KvantumTükör: az áramlás törvénye

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Hogyan érheted el a vágyaidat? Bármi is az, amit szeretnél, azt engedd áramlani elsőként felőled és belőled, és add oda a világnak. 

„Az energiámat, az erőmet nem én irányítom. Üres vagyok, de a testemen keresztül a világegyetem energiái áramlanak. Az erőm, nem az én erőm. A világegyetem ereje.”

Ueshiba Morihei (az aikido alapítója)

A megnyilvánult világegyetem alapján a mozgás, s a dinamikus áramlás adja az információs minták végtelen változatosságát, melynek anyagi vetületei az anyagi formák.. Az áramlás törvényének alapja, hogy az Univerzumban semmi sem statikus. Minden egy élő, mozgásban lévő, pulzáló információs mező része. Ezzel áll közvetlen kapcsolatban, az idegrendszerén keresztül, az emberi lény, mely dinamikus és kölcsönös hatásban áll az Univerzum különböző szinteken megjelenő energiáival.

Az élet áramlása a végtelen változatosságú és finomságú energiamezők közötti kölcsönhatás. Az emberi lény tekintetében az adás és elfogadás egyensúlyában tapasztalható meg a legkönnyebben. A fizikai, gondolati, érzelmi szinten egyaránt. A dinamikus energiaáramlás az ember és a Világegyetem között az alapja a harmonikus létezésnek. Ezért kell megfigyelni és tudatára ébredni az adás és az elfogadás jelenségének életben. A gazdagág és a bőség maga az áramlás törvényének az átélése. Ebben akkor jelenik meg a diszharmónia, amikor valamelyik pólus megélésében gond van. Amikor az ember megszakítja az áramlást, annak a következményeit éli meg problémaként. Amikor visszatartja az érzelmek, gondolatok vagy anyagi javak áramlását, akkor olyan helyzeteket idézünk elő, melyek alapján nem tudunk együtt haladni az Élet változásával. Ez az ellenállás gyökere.

Az emberi kapcsolatokban is az áramlás megélése (az adás és az elfogadás) a harmónia kulcsa. Valamit kapni és elfogadni ugyannak az éremnek a két oldala. Hiszen az elfogadással nyitunk egy kaput a másiknak megtapasztalni az adás érzését, ami együtt jár a nagylelkűség, együttérzés, szeretet megjelenésével.


Emlékezz a lehetőségek törvényére. Egy picinyke magban akár az erdő lehetősége is ott rejtőzik. Egyszerűen fel kell használni az élet törvényeit a változtatásra. Természetesen a mag önmagában nem képes kibontakoztatni a benne rejlő erdő lehetőségét. El kell fogadnia a nap sugarainak a melegségét, a föld védelmét és gondoskodását, az eső nyújtotta táplálékot. Természeténél fogva így ad a kicsi magocska a hatalmas Napnak és a Földnek egy lehetőséget a teremtésre. Ez a hasonlat jusson eszedbe, amikor a világban cselekszel. Minden mosoly, gondolat és érzés nyújt valamit. Sokszor többet, mint gondolnád. Becsüld meg a Figyelmet és vedd észre, mennyire értékes. Engedj utat neki, és ne akadályozd természetes áramlását.

Az áramlás törvényéhez való viszonyod legegyszerűbben és leghatékonyabban az adáshoz és az elfogadáshoz való viszonyodban mutatkozik meg. Vedd észre képes vagy –e önzetlenül adni. Ha úgy adsz, hogy közben már azt várod, hogy mikor kapsz, akkor még mindig a fejed irányít. Indulj a szív felé, ahol már boldogságot találsz az áramlásban, annak irányától függetlenül. Legjobb jel, ha az adás és az elfogadás ugyanolyan örömet és boldogságot nyújt számodra. Így cselekedeted önmaga jutalmává válik. Ha csak azt várod, mikor kapod vissza, amit elindítottál, akkor az csak üzlet, nincs benne szeretet és a hatékonysága is csekély marad.

Ennek a törvénynek a gyakorlati alkalmazása a legegyszerűbb: add oda másoknak azt, amit szeretnél, vagy segíts létrejönni azt az érzést másokban, amit át szeretnél élni. Szeretet, gyengédség, odafigyelés, nagyrabecsülés, pénz, öröm, tudás, vagy bármi, amire vágysz. Bármi is az, amit szeretnél, azt engedd áramolni elsőként felőled és belőled, és add oda a világnak. Vedd észre amikor az ego azt mondja: „Nekem sincs elég, miből adjak? Hogyan adhatnék?” Ha azt érzed, hogy nincs, akkor először segíts hozzá másokat egy tanáccsal, egy ötlettel, egy információval, egy biztatással. Tehát az adást és az elfogadást ne korlátozd a fizikai síkra. Az ima az áldás küldése ugyanolyan, sőt valóságosabb alkotóerő. Adj figyelmet, áldást, együttérzést, rokonszenvet, nagyrabecsülést a környezetednek.
 
Hozd meg a döntést a szíved teljes szándékával: „Adni fogok a világnak.” Ne akard tudni, mit, csak legyen meg a szándékod részt venni az áramlásban. Akard megadni az adásban rejlő örömöt. Ezzel már kapsz is. Azt a jó érzést, amit a másoknak való adás okoz neked. Akkor most adtál vagy kaptál? Hát persze, hogy mindkettő. S ezzel megindul az áramlás törvényének alkalmazása az életedben. Ennek eredményeképpen megjelenik Benned az egyre erőteljesebb Bizalom és teljes szépségében kibontakozik.

Ezzel felismered a valódi gazdaság titkát, hiszen a Bizalom az alapja a Béke és Bőség beáramlásának az életedbe. Felismered, hogy ezek nem a külvilágban kell, hogy megjelenjenek először, hanem Benned.. Hiszen a külvilág csak tükröződése lényed valódi minőségeinek.

Ébredj rá, miképp akadályozza a „hiányba” vetett hited az áramlás törvényének kibontakozását, és okoz valós szenvedést a „nincs”. Ezt a paradox helyzetet úgy lépheted túl, hogy felidézed a kvantumfizika alapját, a lehetőségek törvényét. A kvantummező maga a Tudat, amely tartalmazza minden igény kielégítésének lehetőségét. Legyen az szeretet, béke, bőség, tudás iránti vágy csak engedned kell, hogy az áramlás behozza az életedbe.
Ehhez azonban cselekedni kell. S legtöbbször itt kezdődnek a bonyodalmak, ha nem vagy tisztában a következő törvénnyel (karma). Ezt a legközelebbi alkalommal vizsgáljuk meg közelebbről..
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7030 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x