HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-15
Címlap / Ezotéria / A felszabadított lélek

A felszabadított lélek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-15

Michael A. Singer számos területen alkotott maradandót: az üzleti életben, az oktatásban, az egészségügyben, a környezetvédelemben. Két korábbi könyvében (Az igazság nyomában, Három esszé az Egyetemes Törvényről: Karma, Akarat és Szeretet) a keleti és a nyugati filozófiák integrálásával foglalkozik. 

 

Legújabb könyve - A felszabadított lélek - ismét egy iránymutató alkotás. Egy különleges könyv, egy már azt hihetnénk csontig lerágott témáról, de Michael A. Singer lebilincselően egyszerű és érthető stílusával bebizonyítja, hogy igenis van még mit beszélnünk és megértenünk arról, kik is vagyunk valójában, hogyan éljük az életünket. Rámutat arra hogyan tehetnénk meg, hogy elhagyva a szenvedést – ami úgy tűnik lételemünkké vált – elengedve félelmeinket, fájdalmainkat egy boldogabb életet élhessünk.A könyv minden fejezetében világos gyakorlati útmutatókkal segít, hogy rátaláljunk a középpontunkban belső, tiszta tudatunkra, a megfigyelőre, a tapasztalóra, akik valójában vagyunk. Végtelen türelemmel rávezet minket, hogyan tudjuk tudatosságunkat fejleszteni, hogy ezáltal megtapasztalhassuk a folyamatos jelenlét érzését. Hogy ez mit is jelent? Legyünk tudatában cselekedeteinknek, gondolatainknak, érzelmeinknek minden pillanatban.  Így felfedezhetjük, hogy az „élet játéka” az örömünkre van, és hogy mi a játékosok legyünk ebben a játékban, ne a játékfigurák, akiket mindenki kedvére tologathat.
Vegyük végre kezünkbe életünk irányítását és tegyünk mindent tudatosan!


Ajánlom mindenkinek, aki szeretne elindulni ezen a nagyszerű felfedezőúton belső valósága felé, hogy tudatosan élhesse meg az élet nagy kalandját és valóban élvezze azt!

Michael A. Singer: A felszabadított lélek
XXI. század Kiadó


 
 
[5112]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x